openoffice-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Issue 125060] New: install_blocked
Date Fri, 06 Jun 2014 06:03:07 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=125060

          Issue ID: 125060
        Issue Type: DEFECT
           Summary: install_blocked
           Product: General
           Version: 4.1.0
          Hardware: PC
                OS: Linux64
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: blocker
          Priority: P3
         Component: accessibility
          Assignee: issues@openoffice.apache.org
          Reporter: 628ak8pz@gmail.com

Good morning

After installing Aoo-4.1.0 using
Apache_OpenOffice_4.1.0_Linux_x86-64_install-rpm_fr.tar.gz in a Wheezy laptop
with
Linux ||||||_|||||||_: 3.14.4 #2 SMP PREEMPT Wed May 28 09:49:52 UTC 2014
x86_64 GNU/Linux , i have many issues .
and KDE-4.8.4 wm.
I recognize that my install is not usual!!
but with this install, openoffice 4.0.1 works!!

My install is:
with Apache_OpenOffice_4.1.0_Linux_x86-64_install-rpm_fr.tar.gz
i extract it somewhere in /home
in --/RPMS i use rpm2cpio bash to install in /home/--/opt/
after 
using soffice 
in /program i start openoffice 

Issues:
1. Panel startup is in black background color
2. Formula module is not acessible
3. in calc background color in cells are not visible
yet colors in properties (in right) are effective
4. others..

what is the big graphic change between 4.0.1 and 4.1.0

i tried to install some debian packets as 
 libgail-dev and at-spi
with no result.

Have you some ideas please

thank you

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the issue.
You are watching all issue changes.

Mime
View raw message