openoffice-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Issue 125057] Check box form control prints "x" instead of tick-hook
Date Fri, 06 Jun 2014 06:39:14 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=125057

Rainer Bielefeld <rainerbielefeld_ooo_qa@bielefeldundbuss.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|UNCONFIRMED                 |CONFIRMED
                 CC|                            |rainerbielefeld_ooo_qa@biel
                   |                            |efeldundbuss.de
          Component|printing                    |ui
            Version|4.1.0                       |OOo 3.3 or older
            Product|Writer                      |General
            Summary|Check box form control      |Check box form control
                   |prints differently in       |prints "x" instead of
                   |comparison with preview     |tick-hook
     Ever confirmed|0                           |1

--- Comment #4 from Rainer Bielefeld <rainerbielefeld_ooo_qa@bielefeldundbuss.de> ---
Still Reproducible with "AOO 4.2.0-Dev – German UI / German locale
[AOO420m1(Build:9800)  -  Rev. 1599676  2014-06-04]" on German WIN7 Home
Premium (64bit)", “historic” 4. User Profile used for all predecessor versions

Not a new problem, already in 3.1.1

Not limited to Writer, all the same in Draw

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the issue.
You are watching all issue changes.
Mime
View raw message