openoffice-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Issue 125030] CRASH when open edit mode copy of older document.odt version
Date Tue, 03 Jun 2014 04:53:36 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=125030

Rainer Bielefeld <rainerbielefeld_ooo_qa@bielefeldundbuss.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Latest|---                         |4.2.0-dev
    Confirmation on|                            |
            Version|4.2.0-dev                   |4.1.0

--- Comment #2 from Rainer Bielefeld <rainerbielefeld_ooo_qa@bielefeldundbuss.de> ---
(d) Still Reproducible with "AOO 4.2.0-Dev – German UI / German locale 
   [AOO420m1(Build:9800)  -   Rev. 1598806  2014-06-02]" on German WIN7 Home
   Premium (64bit)", “historic” 4. User Profile used for all predecessor 
    versions
(e) Already Reproducible with server installation of "AOO 4.1.0-dev – English
UI 
    / German locale - [AOO410m14(Build:9760)  -  Rev. 1583418 2014-04-02]" 
    on German WIN7 Home Premium (64bit)", own separate user profile.
(f) Blank new user profile will not heal the problem

a): Worked fine with 
   * server installation of "AOO 4.1.0-dev – English UI / German locale - 
     [AOO410m14(Build:9760)  -  Rev. 1577236 2014-03-15]" on German WIN7 Home 
     Premium (64bit)", own separate user profile.
   * server installation of "AOO 4.1.0-Dev – English UI 
     / English locale - [AOO410m1(Build:9750) - Rev. 1554205 - 2014-01-01]" 
     on German WIN7 Home Premium (64bit)", own separate user profile.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the issue.
You are watching all issue changes.
Mime
View raw message