openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rory O'Farrell <ofarr...@iol.ie>
Subject Re: Report of 4.1.4 table problem on BSD
Date Thu, 09 Nov 2017 18:01:39 GMT
On Thu, 9 Nov 2017 19:57:48 +0200
Damjan Jovanovic <damjan@apache.org> wrote:

> I can reproduce that database wizard problem in trunk :(, although "Create
> Table in Design View" works (at least for my PostgreSQL driver). This is on
> PC-BSD 10.3.
> 
> Any idea what caused it?
> 
> Damjan


I live a very simple life and have moved to a higher plane (Nirvana!) - beyond charts, databases
and anything but the most simple add/subtract spreadsheets, so I have no idea - I have asked
the user involved to post a bug on Bugzilla.

Rory

> 
> On Thu, Nov 9, 2017 at 7:43 PM, Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie> wrote:
> 
> > A report on Forum of a 4.1.4 table problem on BSD; details at
> > https://forum.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=6&t=91135
> >
> > --
> > Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> > For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
> >
> >


-- 
Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message