openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rory O'Farrell <ofarr...@iol.ie>
Subject Re: AOO 4.1.4 – Error message
Date Sun, 15 Oct 2017 19:01:34 GMT
On Sun, 15 Oct 2017 12:58:09 -0600
Larry Gusaas <larry.gusaas@gmail.com> wrote:

> On 2017-10-15, 7:13 AM Jim Jagielski wrote
> 
> > Did this occur w/ any of the other 4.1.4 RCs?
> 
> No.


Larry

Can you run openoffice4 from a terminal and report the messages?

Rory
> 
> >> On Oct 14, 2017, at 6:32 PM, Larry Gusaas <larry.gusaas@gmail.com> wrote:
> >>
> >> Every time I try to open a document with AOO 4.1.4 I get an error message (X
on red circle, General Error). When I click on the OK button the document opens. Happens every
time I open a document or a new document. Does not occur with AOO 4.1.3.
> >>
> >> MacBook Pro 13" late 2013
> >> macOS 10.13 High Sierra
> >> AOO414m5(Build:9788)  -  Rev. 1811857
> >>
> 
> 
> -- 
> _________________________________
> 
> Larry I. Gusaas
> Moose Jaw, Saskatchewan Canada
> Website: http://larry-gusaas.com
> "An artist is never ahead of his time but most people are far behind theirs." - Edgard
Varese
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
> 
> 


-- 
Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message