openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthias Seidel <matthias.sei...@hamburg.de>
Subject Re: Building OO
Date Wed, 16 Aug 2017 18:05:54 GMT
Am 16.08.2017 um 19:51 schrieb Don Lewis:
> I fixed the --enable-win-x64-shellext problem in r1805208.

Great!
Now we could have all Windows buildbots in release quality!
(If they were only functional and Infra would assign my ticket...)

BTW: Should we backport r1805208 to 4.1.4?

>
> On 16 Aug, Matthias Seidel wrote:
>> Hi Don,
>>
>> it worked like a charm! ;-)
>>
>> My first AOO 4.2.0 builds are to be found here:
>> https://home.apache.org/~mseidel/AOO-builds/AOO-420-Test/
>>
>> My next build will be with "--enable-win-x64-shellext" but I suspect it
>> will stop because of expat2.2.3.
>> (For 4.1.4 we reverted to Jims patch)
>>
>> Matthias
>>
>>
>> Am 15.08.2017 um 20:00 schrieb Don Lewis:
>>> On 15 Aug, Matthias Seidel wrote:
>>>> Am 15.08.2017 um 11:18 schrieb Don Lewis:
>>>>> On 10 Aug, Matthias Seidel wrote:
>>>>>> I could now get past the gtest error by disabling unit tests
>>>>>> (--disable-unit-tests).
>>>>>>
>>>>>> Errors in udm and xml2cmp remain:
>>>>>>
>>>>>> make: *** No rule to make target '/cygdrive/e/slave14/aoo-win7/build/main/udm/source/inc/precomp.h
>>>>>> ', needed by '/cygdrive/e/slave14/aoo-win7/build/main/solver/420/wntmsci12.pro/workdir/CxxObject/udm/source/html/htmlitem.o'.
 Stop.
>>>>>> dmake:  Error code 2, while making 'all'
>>>>>>
>>>>>> make: *** No rule to make target '/cygdrive/e/slave14/aoo-win7/build/main/xml2cmp/source/xcd/cr_html.hxx
>>>>>> ', needed by '/cygdrive/e/slave14/aoo-win7/build/main/solver/420/wntmsci12.pro/workdir/CxxObject/xml2cmp/source/xcd/cr_html.o'.
 Stop.
>>>>>> dmake:  Error code 2, while making 'all'
>>>>> I'm able to reproduce this on Windows 10 with cygwin 2.8.2.  If you look
>>>>> carefully about the "missing" files, you'll find that the file names
in
>>>>> the error report have a carriage return character appended to them as
>>>>> in: 
>>>>>
>>>>>   '/cygdrive/e/slave14/aoo-win7/build/main/udm/source/inc/precomp.h^M'
>>>>>
>>>>> Something is going wrong in the Windows version of "make depend",
>>>>> essentially.  If I look at
>>>>> main/solver/420/wntmsci12.pro/workdir/Dep/CxxObject/xml2cmp/source/xcd/cr_html.d,
>>>>> I see:
>>>>>
>>>>> $(WORKDIR)/CxxObject/xml2cmp/source/xcd/cr_html.o: \
>>>>> 	 \
>>>>> 	$(SRCDIR)/xml2cmp/source/xcd/cr_html.hxx^M \
>>>>> 	$(SRCDIR)/xml2cmp/source/support/sistr.hxx^M \
>>>>> etc.
>>>>>
>>>>> I believe I have this fixed in trunk revision r1805063.
>>>> Hi Don,
>>>>
>>>> Well done!
>>>>
>>>> My build is still running, but it looks good so far! Still have disabled
>>>> unit tests, will enable later and see if there may be a similar problem.
>>> This fixed gtest for me as well.
>>>
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>>>
>>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>



Mime
View raw message