openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthias Seidel <matthias.sei...@hamburg.de>
Subject Re: RC2: OLE problem?
Date Mon, 14 Aug 2017 20:35:38 GMT
Well, not exactly the same...
If I zoom into the document I can see a little graphic [1]. Looks like
"unplugged" or "disconnected" to me.

[1] https://home.apache.org/~mseidel/AOO-builds/OLE-disconnected.png


Am 14.08.2017 um 22:13 schrieb Matthias Seidel:
> Confirmed on Windows 10 with 4.1.4 RC2.
>
> The behavior now is similar to 4.1.3 with disabled "Tools - Options -
> Writer - View - Graphics and objects"
>
> Matthias
>
>
> Am 14.08.2017 um 21:22 schrieb Rory O'Farrell:
>> On Mon, 14 Aug 2017 20:51:58 +0200
>> Marcus <marcus.mail@wtnet.de> wrote:
>>
>>> Am 14.08.2017 um 19:52 schrieb Rory O'Farrell:
>>>> Using 4.1.4 RC2 (on Xubuntu 16.04.03 64 bit) and Windows 7 (in John_Ha's
case) there seems to be a problem with OLE.
>>>>
>>>> If in Writer one uses /Insert /OLE Object /
>>>> OpenOffice 4.1.4 Formula with Create New checked, a math formula will only
display in the Writer document as "Object n".  It is always editable, but never displays as
the actual formula.
>>>>
>>>> If the formula is saved as a file, it can be inserted into a writer document
using "Create from file" and will display, until edited, when it continues to display as "Object
n".
>>>>
>>>> One can insert multiple OLE objects from files and they each will display
correctly as a formula, until edited.  After editing they display only as "Object n" (n is
the sequential number).  Only the edited OLEs change to "Object", the unedited OLEs display
as formulae.
>>> at least in 4.1.3 it's still OK.
>>>
>>> There is the setting "Tools - Options - Writer - View - Graphics and 
>>> objects" to disable to show the object's content but only the name. This 
>>> isn't unchecked by accident, right?
>>>
>>> Sorry for the maybe stupid question - esecially for you as support guru. ;-)
>>>
>>> Marcus
>> No offense taken at the suggestion - we can all do silly things!  I've checked the
setting you mention - checked or unchecked it makes no difference to the "Object n" display.
>>
>> John_Ha brought the problem to my attention - he is using RC2 on Windows 7.
>>
>



Mime
View raw message