openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Patricia Shanahan <p...@acm.org>
Subject Re: Failing to build 4.1.4
Date Sat, 03 Jun 2017 13:14:56 GMT
The new build, done clean and incorporating Matthias' suggested change, 
completed successfully. Thanks again for the suggestions.

On 6/2/2017 11:20 AM, Patricia Shanahan wrote:
> Thanks for the suggestions.
>
> I am doing a clean build, but it takes a while on Windows 8.1. I have
> 441 GB of free space on the disk, so I don't think that is the problem.
>
> On 6/2/2017 11:02 AM, Marcus wrote:
>> Am 02.06.2017 um 18:51 schrieb Patricia Shanahan:
>>> I checked out 4.1.4, and tried to build it, Windows 8.1. The build
>>> fails right at the end. I'm attaching my configure parameters. Any
>>> tips for how to fix this?
>>
>> no real "hacker" solutions but some general questions:
>>
>> - It's failing quit at the end (building the install files), so maybe
>>   the build options are no longer a problem.
>> - The same problem again after starting a complete new build?
>> - Also after you have cleaned-up everything?
>> - Enough disk space?
>>
>> HTH
>>
>> Marcus
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message