openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Jagielski <...@jaguNET.com>
Subject Re: Failing to build 4.1.4
Date Mon, 05 Jun 2017 11:44:32 GMT
Cool! Is it a build you did yourself or one you downloaded from
somewhere?

tia
> On Jun 3, 2017, at 2:55 PM, Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie> wrote:
> 
> On Sat, 03 Jun 2017 20:45:10 +0200
> "Raphael Bircher" <rbircherapache@gmail.com> wrote:
> 
>> Hi Rory
>> 
>> Am .06.2017, 19:43 Uhr, schrieb Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>:
>> 
>>> On Sat, 3 Jun 2017 19:33:59 +0200
>>> Matthias Seidel <matthias.seidel@hamburg.de> wrote:
>>> 
>>>> That sounds great!
>>>> 
>>>> I just finished a new build on Windows and was able to fix an (optical)
>>>> bug in the Japanese Installer... ;-)
>>>> 
>>>> Matthias
>>> 
>>> For information, I have been using 4.1.4 for about a week, and at the  
>>> level of my use (Text writing/editing/layout) of long book texts and  
>>> simple Spreadsheet, it has behaved perfectly.
>> 
>> Thanks a load for that feedback. On witch system you use Apache OpenOffice?
>> 
>> Regards, Raphael
> 
> I run on Xubuntu 16.04.02
> 
> -- 
> Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message