openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthias Seidel <matthias.sei...@hamburg.de>
Subject Re: Failing to build 4.1.4
Date Sat, 03 Jun 2017 17:33:59 GMT
That sounds great!

I just finished a new build on Windows and was able to fix an (optical)
bug in the Japanese Installer... ;-)

Matthias


Am 03.06.2017 um 15:14 schrieb Patricia Shanahan:
> The new build, done clean and incorporating Matthias' suggested
> change, completed successfully. Thanks again for the suggestions.
>
> On 6/2/2017 11:20 AM, Patricia Shanahan wrote:
>> Thanks for the suggestions.
>>
>> I am doing a clean build, but it takes a while on Windows 8.1. I have
>> 441 GB of free space on the disk, so I don't think that is the problem.
>>
>> On 6/2/2017 11:02 AM, Marcus wrote:
>>> Am 02.06.2017 um 18:51 schrieb Patricia Shanahan:
>>>> I checked out 4.1.4, and tried to build it, Windows 8.1. The build
>>>> fails right at the end. I'm attaching my configure parameters. Any
>>>> tips for how to fix this?
>>>
>>> no real "hacker" solutions but some general questions:
>>>
>>> - It's failing quit at the end (building the install files), so maybe
>>>   the build options are no longer a problem.
>>> - The same problem again after starting a complete new build?
>>> - Also after you have cleaned-up everything?
>>> - Enough disk space?
>>>
>>> HTH
>>>
>>> Marcus
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>



Mime
View raw message