openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "F C. Costero" <fjcc.apa...@gmail.com>
Subject Re: OpenOffice 4.1.1 Install Problem
Date Wed, 15 Oct 2014 03:26:24 GMT
On Tue, Oct 14, 2014 at 4:27 PM, Harry Seyfert <wd9fyf@gmail.com> wrote:

> Hello,
> I attempted to upgrade my OpenOffice to version 4.1.1 and had a problem.
> While the install was running, I received a message stating that “Object
> already exists” and only one option to reply,“OK”  Clicking this option
> yields the following Installation Wizard message:  “The wizard was
> interrupted before OpenOffice 4.1.1 could be completely installed.  Your
> system has not been modified.  To complete installation at another time,
> please run setup again.  Click Finish to exit the wizard.”
>
> I have done this for 3 times with no difference in response.
>
> How do I go about updating OpenOffice o version 4.1.1?
>
> Harry Seyfert
>
> Sitting in my Shack
> Maybe Mobile
> Perhaps Portable
> but.... on the air with my FT-817ND!
> There's No Time for QRO!
> QSL? WD9FYF
>
> NAQCC: #6611
> QRP-ARCI: #15023
> BMHA: #386
>
>
> Harry G. Seyfert
> 1477 Sunset Lane
> Kankakee, IL 60901-4542
> 815-928-8918 (Home)
> 815-644-8762 (Cell)
> WD9FYF@arrl.net
> WD9FYF@gmail.com
>

Hello,
   There is a thread on the support forum (
https://forum.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=6&t=71726) that I
think will answer your question. You do not need to register on the forum
to read threads. I hope that helps.
Best regards,
Francis

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message