openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver-Rainer Wittmann <orwittm...@googlemail.com>
Subject Re: Wiki:Step-By-Step Guide for Building on Windows not working
Date Wed, 10 Sep 2014 15:15:28 GMT
looks like as if the original posters is not subscribed to the mailing 
list - thus, forwarding

Best regards, Oliver.

On 09.09.2014 10:23, Oliver-Rainer Wittmann wrote:
> Hi,
>
> On 08.09.2014 16:41, Martin Tille wrote:
>> Hello Dev Team,
>>
>> I'm trying to compile OO on Win7 64. I red through the guides here:
>> https://wiki.openoffice.org/wiki/Documentation/Building_Guide_AOO/Step_by_step
>>
>>
>>
> https://wiki.openoffice.org/wiki/Documentation/Building_Guide_AOO/Building_on_Windows
>
>> Thanks to Andrea Pescetti I 'repaired' the CPAN installation part
>> but now I'm stuck with the same problem as described here:
>> https://forum.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=47&t=57054
>>
>
> The forum post reports a problem when building OOo 3.3.
> You are also trying to build OOo 3.3?
> As the mentioned building guides are for building AOO version 3.4.0 and
> later, may be here is the problem.
>
> The mentioned file ../mail/solenv/[PLATFORM OUTPUT
> DIRECTORY]/inc/myworld.mk is created during the build of solenv.
> Thus, currently I have no idea, why it should be missing.
>
> Note: [PLATFORM OUTPUT DIRECTORY] should be 'wntmsci12.pro' for a
> product build under Windows and 'wntmsci12' for a non-product build
> under Windows.
>
>> I noticed that the a unicode directory is created next to
>> aoo\main\solenv\wntmsci12.pro named: aoo\main\solenv\wntmsci12.pro
>>
>
> That sounds strange. I never observed something like this.
>
>
>> When changing in aoo\main\solenv\bin\mkout.pl line 88 from $envpath =
>> $ARGV[0] if defined($ARGV[0]); to $envpath = "wntmsci12pro";
>
> It should not be necessary to change ..\mkout.pl to get a AOO build
> under Windows.
> I never made changes to certain build and environment scripts.
>
>
>
>> the solenv is build but deliver fails with: Neither common nor
>> platform tree? at /home/MartinT/aoo/main/solenv/bin/deliver.pl line
>> 1158. deliver: /home/MartinT/aoo/main/solenv/prj/d.lst: ERROR: can't
>> copy build.lst: No such file or directory deliver:
>> /home/MartinT/aoo/main/solenv/prj/d.lst: ERROR: directory
>> '/inc/solenv' does not exist
>>
>> My PATH variable is (launched within cygwin): $ echo $PATH
>> .:/home/MartinT/aoo/main/solenv/bin:/home/MartinT/aoo/main/solenv/wntmsci12.pro/bin:/cygdrive/c/PROGRA~2/Java/JDK17~1.0_6/bin:/cygdrive/c/PROGRA~2/Java/JDK17~1.0_6/jre/bin/client:/cygdrive/c/PROGRA~2/MICROS~1.0/VC/bin:/cygdrive/c/PROGRA~2/MICROS~1.0/Common7/IDE:/cygdrive/c/PROGRA~1/MICROS~4/Windows/v7.0/bin:/cygdrive/c/Windows/MICROS~1.NET/FRAMEW~1/V20~1.507:/cygdrive/c/PROGRA~2/MICROS~1.0/VC/bin:/usr/bin::/usr/local/bin:/cygdrive/c/Windows/system32:/cygdrive/c/Windows
>>
>>
>
> your PATH variable looks ok - I did not check it in detail
>
>>  My configure switches are the same from the wiki guide (without
>> --disable-binfilter because not recognized/used anymore). I tryed
>> the procedure with Win7 32 too and I'm stucked at the same point.
>>
>
> Nevertheless, I have got the feeling that something went wrong in the
> configure step.
>
> Could you please send the corresponding log file of your configure step?
> It is found in .../main/ and is called config.log.
> May be the mailing list will strip a corresponding mail attachment - I
> do not have the mailing list's attachment rules at hand. Thus, please
> send the mail also to my personal mail address (orw@apache.org).
>
> I would have a look at the log file.
>
>
> Best regards, Oliver.
>
>> Any suggestions?
>>
>> Regards
>>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message