openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Max Merbald <max.merb...@gmx.de>
Subject Re: Help
Date Fri, 04 Apr 2014 17:40:53 GMT


Hello Vladislav,

the document opens without any problem at all in 4.0.1, maybe you'll 
just use this for the moment.

Max

Am 04.04.2014 16:49, schrieb Vladislav Stevanovic:
> Uf, thanks Rob. If you can find the reason for read error that will be
> great.
>
> Regards,
> Wlada
>
>
> 2014-04-04 16:42 GMT+02:00 Rob Weir<robweir@apache.org>:
>
>> I got a read error in AOO 4.1 beta as well.  But it loaded correctly
>> in Symphony.  I resaved in Symphony and the new version loads now in
>> AOO 4.1.  I'm attaching that version.
>>
>> We should investigate the original file more to see why it is giving that
>> error.
>>
>> -Rob
>>
>> On Fri, Apr 4, 2014 at 10:21 AM, Vladislav Stevanovic
>> <stevanovicvladislav@gmail.com>  wrote:
>>> Hello,
>>> Yesterday I create a new document, make some changes, copied some
>> pictures
>>> from other .odt file, saved changes, and closed the document. Tomorow, I
>>> want to open this doc but without success. Is there some help to restore
>>> this doc?
>>> The document is attached.
>>> I am using beta AOO.
>>> Thanks in advance.
>>>
>>> Wlada
>>>
>>>
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail:dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
>>> For additional commands, e-mail:dev-help@openoffice.apache.org




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message