openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Armin Le Grand <Armin.Le.Gr...@me.com>
Subject Re: https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118731
Date Tue, 25 Mar 2014 09:59:02 GMT
     Hi Kay,

On 24.03.2014 17:43, Kay Schenk wrote:
> On Mon, Mar 24, 2014 at 2:33 AM, Armin Le Grand <Armin.Le.Grand@me.com>wrote:
>
>>      Hi Kay,
>>
>>
>> On 23.03.2014 22:12, Kay Schenk wrote:
>>
>>> This seems to be resolved at least by my testing.
>>>
>>> Can we can others on additional platforms to confirm so we can mark this
>>> as
>>> resolved? It may have been resolved with changes to "frames" in writer.
>>>
>>>
>> Unfortunately there was no more feedback from r4zoli on this, I was never
>> absolutely sure about his initial problem description. In principle it's
>> about usual Writer GrahicFrames (FlyFrames); these may contain any type of
>> graphic, including SVG, linked or embedded. There were multiple changes
>> here in recent versions, e.g. SVG is handled as vector data now to have
>> better exports and similar.
>>
>> Checked with the AOO4.1.0 beta and the bugdoc from comment 8. I can import
>>
>> http://svn.apache.org/viewvc/openoffice/ooo-site/trunk/
>> content/images/AOO_logos/svg/get-aoo_300x100.svg?revision=1413471&view=co
>>
>> directly using insert/from file (not the same URL ening in
>> get-aoo_300x100.svg?view=log <http://svn.apache.org/viewvc/
>> openoffice/ooo-site/trunk/content/images/AOO_logos/svg/
>> get-aoo_300x100.svg?view=log> as in the bugdoc). If this is not what the
>> task is about we would need a better, explicit step-by-step description how
>> to reproduce and what exactly is what seems to be wrong.
>>
>> HTH!
>> Sincerely, Armin
>>
>> --
>> ALG
>>
> I actually added to this issue, initiated by r4zoli, because I could not
> import an svg file into a frame in Writer, and I thought this was basically
> what the issue was about. Other objects, normal pictures, etc, were OK,
> just NOT svg files. I thought this was the same basic issue initiated by
> r4zoli. In any case, the problem I was having seems solved now, with my
> testing of the 4.1 Beta.

Okay, then we are good, I also found no differences between SVGs and 
other graphic formats.
Lets go to resolved then.

>
>
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message