openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcus (OOo)" <marcus.m...@wtnet.de>
Subject Re: [RELEASE]: final release preparation
Date Tue, 11 Mar 2014 10:57:07 GMT
Am 03/11/2014 10:20 AM, schrieb Marcus (OOo):
> Am 03/11/2014 06:16 AM, schrieb Larry Gusaas:
>>
>>
>> On 2014-03-10, 5:16 PM Marcus (OOo) wrote:
>>> Am 03/10/2014 11:56 PM, schrieb Larry Gusaas:
>>>>
>>>>
>>>> On 2014-03-10, 4:10 PM Marcus (OOo) wrote:
>>>>> Am 03/10/2014 10:44 PM, schrieb Larry Gusaas:
>>>>>> Am 03/10/2014 09:40 AM, schrieb J├╝rgen Schmidt:
>>>>>>>> 1. download option for the Beta via our download page. Default
>>>>>>>> should be
>>>>>>>> still the 4.0.1. But the Beta should be at least available
as
>>>>>>>> optional
>>>>>>>> download.
>>>>>>
>>>>>> Just started up my old MacBook that runs OS X ver 10.6.8
>>>>>> The Download Apache OpenOffice has incorrect text. It says:
>>>>>> "Apache OpenOffice 4.0.1 for Mac OS X (10.6 or older) ... is not
>>>>>> available. Click here for the previous version 4.0.1"
>>>>>>
>>>>>> It does download 4.0.1 when clicked.
>>>>>
>>>>> Have you done already a reload?
>>>>
>>>> Yes.
>>>>
>>>>> Because with my dry test the string is shown correct:
>>>>>
>>>>> "Apache OpenOffice 4.1.0 Beta for Mac OS X (10.6 or older) ..."
>>>>
>>>> I'm talking about the string for downloading 4.0.1
>>>> It states:
>>>> "Apache OpenOffice 4.0.1 for Mac OS X (10.6 or older) ... is not
>>>> available. "
>>>
>>> ups, sorry. I'm still in yellow mode. ;-)
>>>
>>> It seems there is an old code part.
>>>
>>> Please test again here:
>>>
>>> http://ooo-site.staging.apache.org/download/test/index.html
>>>
>>> Thanks
>>>
>>> Marcus
>>
>> The info for downloading Apache OpenOffice 4.0.1 is now correct for OS X
>> ver 10.6.
>>
>> However, the info for Apache OpenOffice 4.1.0 Beta no longer says it is
>> not available for OS X ver 10.6.
>> 4.1 requires OS X ver. 10.7 or newer.
>
> I think I got the issue. Please check again here:
>
> http://ooo-site.staging.apache.org/download/test/index.html

I've tested a bit more and I think I've hit the problem. Some variables 
had the wrong content for the wrong time when used.

I've committed and published the fix already to the main download area.

In ~1h I need to run to work. I'll be back today evening (~08:00pm CET) 
and will go on with testing/fixing if necessary.

Marcus


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message