openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From LOH KOK HOE <huahsi...@gmail.com>
Subject Re: US_inprogress folder went missing during the build
Date Thu, 13 Feb 2014 14:00:50 GMT
I have remove the unxingx6.pro and rebuild, error still persist. I'm having
this error being shown during the build:

**************************************************
ERROR: Saved logfile:
/home/kokhoe/workspace/aoo-trunk/main/instsetoo_native/
unxlngx6.pro/Apache_OpenOffice/deb/logging/en-US/log_AOO410_en-US.log
**************************************************
Thu Feb 13 21:52:37 2014 (00:08 min.)
dmake:  Error code 255, while making 'openoffice_en-US.deb'

1 module(s):
 instsetoo_native
need(s) to be rebuilt

Reason(s):

ERROR: error 65280 occurred while making
/home/kokhoe/workspace/aoo-trunk/main/instsetoo_native/util

When you have fixed the errors in that module you can resume the build by
running:

build --all:instsetoo_native



On Thu, Feb 13, 2014 at 5:04 PM, Oliver-Rainer Wittmann <
orwittmann@googlemail.com> wrote:

> Hi,
>
>
> On 12.02.2014 15:18, LOH KOK HOE wrote:
>
>> As I following the
>> guideline<https://wiki.openoffice.org/wiki/Building_installation_packages
>> >on
>>
>> building the AOO, I got following error shown in the log file, the log
>> file were locate at <AOO-ROOT>/main/instsetoo_native/
>> unxlngx6.pro/Apache_OpenOffice/deb/logging/en-US directory, and the file
>> name was "log_AOO410_en-US.log".
>>
>> ***************************************************************
>> ERROR: More than one new package in directory
>> /home/kokhoe/workspace/aoo-trunk/main/instsetoo_native/
>> unxlngx6.pro/Apache_OpenOffice/deb/install/en-US_inprogress/DEBS (
>> /home/kokhoe/workspace/aoo-trunk/main/instsetoo_native/
>> unxlngx6.pro/Apache_OpenOffice/deb/install/en-US_
>> inprogress/DEBS/openoffice-writer-4.0.0-1-linux-3.8-x86_
>> 64.deb/home/kokhoe/workspace/aoo-trunk/main/instsetoo_native/
>> unxlngx6.pro/Apache_OpenOffice/deb/install/en-US_
>> inprogress/DEBS/openoffice-writer-4.0.0-1-linux-3.8-x86_64
>> )
>> in function: determine_new_packagename (packagepool)
>> ***************************************************************
>>
>> As I check in the "install" directory, I don't see US_inprogress folder,
>> but I do see others. May I know how could I rectified this issue?
>>
>>
> Folder 'en-US_inprogress' is the folder name used during the creation of
> the installation packages. It is renamed to 'en-US' once the packaging has
> finished.
>
> Unfortunately, I can not help you with the error - I am not involved deep
> enough in the packaging.
>
> I recommendation is the remove folder 'unxlngx6.pro' (it is the build
> output folder) in module instsetoo_native and try a further 'build --all'
>
> Best regards, Oliver.
>
>
>  The output of the console mention this:
>>
>> dmake:  Error code 255, while making 'openoffice_en-US.deb'
>>
>> It seems to me that the build was failed due to the builder failed to make
>> a deb package.
>>
>>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message