openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Armin Le Grand <Armin.Le.Gr...@me.com>
Subject Re: Paste screenshots in AOO writer 4.1 bêta
Date Wed, 19 Feb 2014 02:30:05 GMT
     Hi,

this may have to do with my changes to #123922#, see [1] I will check 
this...

[1] https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=123922

On 18.02.2014 05:36, Guy Waterval wrote:
> Hi André,
>
> Thanks for your answer
>
> 2014-02-18 11:32 GMT+01:00 Andre Fischer <awf.aoo@gmail.com>:
>
>> On 18.02.2014 10:08, Guy Waterval wrote:
>>
>>> Hi all,
>>>
>>> I dont know if this issue is relevant or not, just for info.
>>> I generally use greenshot to make screenshots and copy them from greenshot
>>> to the clipboard before pasting them in Writer.
>>> http://getgreenshot.org/
>>> I have noticed a little issue with writer in the latest bêta AOO 4.1 under
>>> Windows 7.0 (not tested in other OS).
>>> In Impress, Draw and Calc all is OK, but not in Writer,  the command Paste
>>> or Ctr+V gives no results (in AOO 4.01 it was OK).
>>> If I make screenshots with the simple Windows Printscreen command, all is
>>> OK, also in Writer.
>>> So, only to indicate a change noticed between AOO 4.01 and AOO 4.1 bêta,
>>> not obligatory a bug.
>>>
>> What does Edit->Paste Special list as available data formats?
>>
> Only bitmap, and I just notice that the Paste special command is OK in
> Writer, only the "normal" Paste command doesn't give any results,
> For other modules, the two commands (normal and special) are OK.
>
> A+


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message