openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexandro Colorado <...@oooes.org>
Subject Re: Where can I find the new AOO4-Logo as a vector format?
Date Sun, 29 Sep 2013 06:41:19 GMT
Seems to be a pretty odd bug and relies on the browser, I have a
sample using Opera, Firefox and Konqueror.
http://imagebin.org/272253

As you can see konqueror display the same issue, once I zoom out the
logo was displayed correctly. So it has to do with the browser itself.

Strangely enough Firefox had no issues. Please play around with the Zoom +/-.

On 9/29/13, Jörg Schmidt <joesch@j-m-schmidt.de> wrote:
> Hello,
>
>> -----Original Message-----
>> From: acolorado@gmail.com [mailto:acolorado@gmail.com] On
>
>> > But a note:
>> > The "M" in "TM" is shown cut off and the representation of "TM" is
>> > different in Internet Explorer and Firefox, once serifs,
>> once without
>> > serifs, at an official logo should not be.
>> >
>>
>> ​Can you please test again?​
>
> Yes. The problem is still present.
>
> See screenshot:
> http://calc-info.de/files/Logo%20display%20error.png
>
>
> Greetings,
> Jörg
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>


-- 
Alexandro Colorado
Apache OpenOffice Contributor
http://www.openoffice.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message