openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steele, Raymond" <raymond.ste...@lmco.com>
Subject RE: EXTERNAL: Re: Building comphelper
Date Mon, 09 Sep 2013 17:59:18 GMT
I am using trying to build the source code that I pulled from here:

http://www.apache.org/dist/openoffice/4.0.0/source/

I make the changes to my local copy of the files specified at  http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&revision=1515285

Now, I am receiving the following. Looking into the cause now. 

=============
Building module configmgr
=============

Entering /opt/aoo-4.0.0/main/configmgr/qa/unoapi


Entering /opt/aoo-4.0.0/main/configmgr/inc


Entering /opt/aoo-4.0.0/main/configmgr/source

Compiling: configmgr/source/components.cxx
"/opt/aoo-4.0.0/main/solver/400/unxsoli4.pro/inc/stl/stl/_tree.c", line 590: Error: Too many
arguments in call to "rtl::OUStringHash::operator()(const rtl::OUString&) const".
"/opt/aoo-4.0.0/main/solver/400/unxsoli4.pro/inc/stl/stl/_map.h", line 192:     Where: While
instantiating "_STL::_Rb_tree<rtl::OUString, _STL::pair<const rtl::OUString, configmgr::Modifications::Node>,
_STL::_Select1st<_STL::pair<const rtl::OUString, configmgr::Modifications::Node>>,
rtl::OUStringHash, _STL::allocator<_STL::pair<const rtl::OUString, configmgr::Modifications::Node>>>::find(const
rtl::OUString&) const".
"/opt/aoo-4.0.0/main/solver/400/unxsoli4.pro/inc/stl/stl/_map.h", line 192:     Where: Instantiated
from non-template code.
"/opt/aoo-4.0.0/main/solver/400/unxsoli4.pro/inc/stl/stl/_tree.c", line 596: Error: Too many
arguments in call to "rtl::OUStringHash::operator()(const rtl::OUString&) const".
"/opt/aoo-4.0.0/main/solver/400/unxsoli4.pro/inc/stl/stl/_map.h", line 192:     Where: While
instantiating "_STL::_Rb_tree<rtl::OUString, _STL::pair<const rtl::OUString, configmgr::Modifications::Node>,
_STL::_Select1st<_STL::pair<const rtl::OUString, configmgr::Modifications::Node>>,
rtl::OUStringHash, _STL::allocator<_STL::pair<const rtl::OUString, configmgr::Modifications::Node>>>::find(const
rtl::OUString&) const".
"/opt/aoo-4.0.0/main/solver/400/unxsoli4.pro/inc/stl/stl/_map.h", line 192:     Where: Instantiated
from non-template code.
2 Error(s) detected.
dmake:  Error code 2, while making '../unxsoli4.pro/slo/components.obj'

1 module(s):
        configmgr
need(s) to be rebuilt

Reason(s):

ERROR: error 65280 occurred while making /opt/aoo-4.0.0/main/configmgr/source

When you have fixed the errors in that module you can resume the build by running:

        build --all:configmgr

-----Original Message-----
From: Herbert Duerr [mailto:hdu@apache.org] 
Sent: Monday, September 09, 2013 2:28 AM
To: dev@openoffice.apache.org
Cc: Steele, Raymond
Subject: Re: EXTERNAL: Re: Building comphelper

Hi Raymond,

On 07.09.2013 02:17, Steele, Raymond wrote:
> Problem after problem.

So far the problems where quite trivial platform differences. Of course the problems only
become simple after their root cause is understood ;-)

> Now I am getting:
>
> Entering /opt/aoo-4.0.0/main/configmgr/source
>
> Compiling: configmgr/source/partial.cxx 
> "/usr/local/include/boost/unordered/detail/emplace_args.hpp", line 199: Error: Could
not find a match for boost::tuples::get<boost::tuples::N, boost::tuples::HT, boost::tuples::TT>(const
boost::tuples::tuple<boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type,
boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type,
boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type>) needed in
boost::unordered::detail::construct_from_tuple<configmgr::Partial::Node, boost::tuples::null_type>(configmgr::Partial::Node*,
const boost::tuples::tuple<boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type,
boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type,
boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type>&).
> "/usr/local/include/boost/unordered/detail/emplace_args.hpp", line 350:     Where: While
instantiating "boost::unordered::detail::construct_from_tuple<configmgr::Partial::Node,
boost::tuples::null_type>(configmgr::Partial::Node*, const boost::tuples::tuple<boost::tuples::null_type,
boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type,
boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type, boost::tuples::null_type,
boost::tuples::null_type>&)".
> "/usr/local/include/boost/unordered/detail/emplace_args.hpp", line 350:     Where: Instantiated
from boost::unordered::unordered_map<rtl::OUString, configmgr::Partial::Node, boost::hash<rtl::OUString>,
_STL::equal_to<rtl::OUString>, _STL::allocator<_STL::pair<const rtl::OUString,
configmgr::Partial::Node>>>::operator[](const rtl::OUString&).
> "/opt/aoo-4.0.0/main/configmgr/source/partial.cxx", line 82:     Where: Instantiated
from non-template code.
> 1 Error(s) detected.
> dmake:  Error code 2, while making '../unxsoli4.pro/slo/partial.obj'

What version of AOO are you building? AOO trunk? AOO400 or AOO401? If you're not building
AOO trunk I suggest to apply my change from revision
1515285 to it and recompile configmgr. If it helps then the change is a candidate to be merged
into the release branch as well.

[1] http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&revision=1515285

Herbert

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message