openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: template troubles in "xx" pseudo NL website
Date Thu, 29 Aug 2013 15:28:38 GMT
On 29 August 2013 14:49, Rob Weir <robweir@apache.org> wrote:
> As I mentioned earlier I'm trying to make a self-contained English
> language website that can copied and translated to make new (or
> refreshed) NL websites.  This includes the 25 or so core pages that
> should be translated for every language.
>
> You can see the site here in:
>
> https://svn.apache.org/repos/asf/openoffice/ooo-site/trunk/content/xx/
>
> or a live copy here:
>
> http://www.openoffice.org/xx/
>
> As you can see, it is not picking up the topnav at all.  Ditto for the
> side navigation on pages like:
>
> http://www.openoffice.org/xx/why/
>
> Any idea what I'm missing?  I've added a ssi.mdtext file into the
> templates directory, e.g.,:
>
> https://svn.apache.org/repos/asf/openoffice/ooo-site/trunk/templates/xx/ssi.mdtext

When downloading http://www.openoffice.org/, I get:

===========
<!DOCTYPE html>

<html>
<head>
<link href="/css/ooo.css" rel="stylesheet" type="text/css">
===========

However, for http://www.openoffice.org/xx/ I get:

===========
[an error occurred while processing this directive]
<html>
===========

Note that in both cases the xmlns attribute is dropped from the html file.

Perhaps try removing the DOCTYPE line and xmlms attribute and see if
that has any effect

> Regards,
>
> -Rob
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message