openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kay Schenk <kay.sch...@gmail.com>
Subject Re: [Website]
Date Wed, 07 Aug 2013 20:54:31 GMT
On Wed, Aug 7, 2013 at 12:43 PM, candidcactus <candidcactus@gmail.com>wrote:

>
> 3rd try - hope it works -
>

This list strips all image attachments. The best thing to do in this case
is to use our issue reporting mechanism, Bugzilla, to file a bug. You are
allowed to attach images with your issue.

BZ link:

https://issues.apache.org/ooo/

You will need to establish an account on BZ to do this.
Here is more information:
http://www.openoffice.org/qa/issue_handling/pre_submission.html

Alternatively, you could use our Support Forums:
http://forum.openoffice.org/

You'll need an account to post new messages to the forums.

Thanks for your interest in Apache OpenOffice, and hopefully, you'll get
resolution to your problem soon.




>
> -------- Original Message --------
> *Subject: *[Website]
> *Date: *Wed, 07 Aug 2013 07:18:40 -0700
> *From: *candidcactus <candidcactus@gmail.com>
> *To: *dev@openoffice.apache.org
>
>
> Things must be tough for spam.  I received this message on my email being
> rejected:
>
>    Delivery to the following recipient failed permanently:
>
>          dev@openoffice.apache.org
>
>    Technical details of permanent failure:
>    Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server
> for the recipient domain
>    openoffice.apache.org by mx1.us.apache.org. [140.211.11.136].
>
>    The error that the other server returned was:
>    552 spam score (7.0) exceeded threshold (DC_IMAGE_SPAM_HTML,DC_IMAGE_**
> SPAM_TEXT,DC_PNG_UNO_LARGO,**HTML_IMAGE_ONLY_08,
>    HTML_MESSAGE,MIME_HTML_ONLY,**RCVD_IN_DNSWL_LOW,SPF_PASS
>
> only because I included a screenshot of the error (really, only to be
> clear and helpful).
> Without the screenshot it is harder to describe. But here goes
>        I cannot sign up for the forums.  I get the error message "Invalid
> signature, ...".
>        The signature is not invalid.  What to do?
>
> -------- Original Message --------
>
> *Subject:*[Website]
>
> *Date:*Tue, 06 Aug 2013 05:46:24 -0700
>
> *From:*candidcactus<candidcact**us@gmail.com <candidcactus@gmail.com>>
>
> *To:*dev@openoffice.apache.org           It's
>       hard to know where to send this problem.  I've been trying off and
>       on for days to register to the community forums.
>
>       Here is the message I get:   I've tried many variations of the
>       signature, but never really believed it was the problem.
>
>       Any suggestions?
>
>
>
>
> ------------------------------**------------------------------**---------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.**apache.org<dev-unsubscribe@openoffice.apache.org>
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>


-- 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
MzK

Success is falling nine times and getting up ten."
                             -- Jon Bon Jovi

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message