openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ricardo Berlasso <rgb.m...@gmail.com>
Subject Re: [Bug 122753]Pictures gets corrupted after rotation on AOO 4.0
Date Mon, 15 Jul 2013 15:56:08 GMT
2013/7/15 Regina Henschel <rb.henschel@t-online.de>

> Hi Ricardo,
>
> Ricardo Berlasso schrieb:
>
>  A forum user found a problem, not present on 3.4.1, with the release
>> candidate on Impress. Investigating a bit I reproduced it on Draw too:
>> pictures get corrupted when rotating them. I did not find any report
>> describing the problem, so I filled this one:
>>
>> https://issues.apache.org/ooo/**show_bug.cgi?id=122753<https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=122753>
>>
>> It seems quite serious. What do you think?
>>
>
> That the Bitmap is not inserted is likely a problem with the cache. Set
> the value in Tools > Options > Memory to for example 12MB Memory per object.
>
> The bad display of the rotated jpg-picture might be a moire effect. Please
> zoom in and see, whether it remains. You might test to switch on/off
> anti-aliasing in addition. I do not see such effect on my screen.
>

It's not just a bad display: it is exported to pdf

http://people.apache.org/~rgb-es/rotation.pdf

But I just see a weird behaviour: Reopening the document, rotation works
without problems on the fox picture, but if I copy the fox picture → paste
special as bitmap → get the empty box → rotation fails again on the
original picture.

Increasing the memory per object does not change this behaviour.

Regards
Ricardo


>
> Kind regards
> Regina
>
>
> ------------------------------**------------------------------**---------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.**apache.org<dev-unsubscribe@openoffice.apache.org>
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message