openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rajath Shashidhara <rajaths.raja...@gmail.com>
Subject Re: MIMEType of folder
Date Sun, 16 Jun 2013 19:58:03 GMT
Hello Ariel,

I'm debugging with the help of Log Statements.
Is there any other way?


On Mon, Jun 17, 2013 at 12:09 AM, Ariel Constenla-Haile
<arielch@apache.org>wrote:

> On Sun, Jun 16, 2013 at 11:10:56PM +0530, Rajath Shashidhara wrote:
> > Hello,
> >
> > I created a new UNO project with some modified code and renamed it to
> > CMISContentProvider and deleted my old project. I created the .oxt for
> new
> > project and installed it in the extension manager. But, the error stack
> > trace printed by my test client application still points to my previous
> > CMISContentProvider. My stack trace shows error from
> connectToRepository()
> > which is not there any more in my new project.
> >
> > How do I resolve this?
>
> I don't understand what you've done, but it looks like you have the two
> versions installed at the same time; the obvious: did you restart the
> application completely? If restarting does not work, remove the user
> profile with all the extensions.
>
> By the way, how are you debugging all this? You should debug both the
> client application and the UNO component, at the same time.
>
>
> Regards
> --
> Ariel Constenla-Haile
> La Plata, Argentina
>



-- 
Rajath S,
M.Sc(Hons.) Physics,
Birla Institute of Technology and Science - Pilani,
Pilani

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message