openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Rist <andrew.r...@oracle.com>
Subject Re: [buildbot] investigate nightly windows build
Date Wed, 22 May 2013 18:11:33 GMT

On 5/22/2013 3:30 AM, Oliver-Rainer Wittmann wrote:
> Hi,
>
> On 21.05.2013 09:53, Oliver-Rainer Wittmann wrote:
>> Hi,
>>
>> On 17.05.2013 23:11, Andrew Rist wrote:
>>>
>>> [snip]
>>>
>>
>> I have seen that #621 of aoo-win7 also had this error and that you had
>> again cleaned up the hanging processes.
>>
>> In order to get some error output I will switch off the HTML output (no
>> "--html" option) and the multiprocessor build (no "-P2 -- -P2" options)
>> before the weekly clean build of aoo-win7 and for the aoo-w7ia2 build
>> which is always clean.
>>
>
> Build #113 of aoo-w7ia2 went well.
> The failure occured just because I forgot to disable the collection of 
> the HTML build logs.
I'm confused - was there something wrong with the w7ia2 build.  The 
previous two builds were clean: http://ci.apache.org/builders/aoo-w7ia2
Other than stumbling over hung processes, I don't think there is an 
issue with ia2.
A.


>
> May be the former errors are related to the multiprocessor build.
> I will switch on the multiprocessor build inside each module - "-- 
> -P2" option for the next build.
>
> Best regards, Oliver.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org
>

-- 

Andrew Rist | Interoperability Architect
OracleCorporate Architecture Group
Redwood Shores, CA | 650.506.9847


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message