openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Barton ...@tasit.net>
Subject Re: Got a problem
Date Thu, 09 May 2013 09:57:54 GMT
Copy to Oliver Trautmann - Non-Subscribed Poster

-------- Original Message  --------
From: janI <jani@apache.org>
To: dev@openoffice.apache.org
Date: Thu, 9 May 2013 11:12:46 +0200

> On 9 May 2013 11:05, Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie> wrote:
> 
>> On Thu, 9 May 2013 01:53:21 -0700 (PDT)
>> Oliver Trautmann <nightwalkerart@yahoo.com> wrote:
>>
>>> I don't know enough about computers to figure it out on my own and
>> nothing at your website helps; my English (US) spellchecker marks every
>> word as misspelled and that's annoying on so many levels.
>>>
>>> Help
>>>
>>> Oliver
>>
>> Delete your User Profile Details are at
>> http://forum.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=74&t=12426
>> and restart OpenOffice _completely_ (Easiest to power of /on your
>> computer, with proper shutdown).
>>
>> If that doesn't work, please post a query to the Forum at
>> http://forum.openoffice.org/en/forum/
>>
>> It does not need to be soo bad, even though I should know better Writer
> gave me the same problem sometime ago.
> 
> I have multiple languages installed....and writer had for some obscure
> reason decided that my english document was spanish, after a bit of
> research (looking at the status line) I found the problem...simple solution
> select all, and set language.
> 
> rgds
> jan I.
> 
>>
>> --
>> Rory O'Farrell <ofarrwrk@iol.ie>



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@openoffice.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@openoffice.apache.org


Mime
View raw message