openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From janI <j...@apache.org>
Subject Re: [MWIKI]Is wiki bug?
Date Mon, 07 Jan 2013 16:18:09 GMT
that sund like the CR/LF problem (unix/windows), the new editor might be
more sensitive.

I do not think there are anything I can tune on that part, but maybe TJ
knows more (I am not the best mwiki user, I just do the server maintenance).

Rgds
jan I.


On 7 January 2013 16:44, Ji Yan <yanji.yj@gmail.com> wrote:

> My last report is ok[1] wrote at 12/23 but when I update new report today,
> I found this problem. My question is how to make editor recognize the
> "Enter". If I press "Enter" in editor, it is OK, but if I copy text from
> other editor(e.g. notepad), it become one line finally.
>
> [1]http://wiki.openoffice.org/wiki/QA/Report/DefectStatus/20121224
>
>
>
>
> On Mon, Jan 7, 2013 at 11:19 PM, janI <jani@apache.org> wrote:
>
> > we changed editor with the upgrade, so depending on when you did it last,
> > that could be the explanation.
> >
> > rgds
> > Jan I.
> >
> > On 7 January 2013 15:09, Ji Yan <yanji.yj@gmail.com> wrote:
> >
> > > Hi all,
> > >
> > >   Did anybody encounter same problem as I did? Copy following lines to
> a
> > > wiki page, but when previewing the change, it only shows one line.
> > >
> > > =outline1=
> > >
> > > ==outline2==
> > >
> > > I remember there is no such problem in last month.
> > >
> > > --
> > >
> > >
> > > Thanks & Best Regards, Yan Ji
> > >
> >
>
>
>
> --
>
>
> Thanks & Best Regards, Yan Ji
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message