openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From cloudfire <the_wiz_of...@yahoo.com>
Subject Re: website not working
Date Mon, 28 Jan 2013 19:28:29 GMT
Roger that.
How do you explain the screenshots I submitted?

--- On Sun, 1/27/13, Marcus (OOo) <marcus.mail@wtnet.de> wrote:

> From: Marcus (OOo) <marcus.mail@wtnet.de>
> Subject: Re: website not working
> To: dev@openoffice.apache.org
> Cc: "cloudfire" <the_wiz_of_dc@yahoo.com>
> Date: Sunday, January 27, 2013, 10:46 AM
> Am 01/26/2013 05:05 PM, schrieb
> cloudfire:
> > The url sent to me is not the one that your website is
> attached. The second attachment is the error message I
> receieved when I tried using the link on your website. The
> first screenshot is a result of having successfully
> downloaded the application; it is a broken installer.
> 
> I'm sorry but I don't see problems when downloading the
> Windows file. 
> When you have further difficulties please use our
> alternative webpage 
> for downloading:
> 
> http://www.openoffice.org/download/legacy/other.html
> 
> HTH
> 
> Marcus
> 
> 
> 
> > --- On Fri, 1/25/13, Marcus (OOo)<marcus.mail@wtnet.de> 
> wrote:
> >
> >> From: Marcus (OOo)<marcus.mail@wtnet.de>
> >> Subject: Re: website not working
> >> To: dev@openoffice.apache.org
> >> Cc: "cloudfire"<the_wiz_of_dc@yahoo.com>
> >> Date: Friday, January 25, 2013, 2:38 PM
> >> Am 01/25/2013 04:58 PM, schrieb
> >> cloudfire:
> >>> Your link for the legacy (last working version)
> version
> >> of Open Office is not working. When will it be up
> and
> >> running?
> >>
> >> Tried myself a few seconds ago but I don't see a
> problem
> >> here. Please can you post the exact link that is
> behind the
> >> green box (that one that you have marked in your
> >> screenshot?
> >>
> >> Thanks
> >>
> >> Marcus
> 

Mime
View raw message