openoffice-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcus (OOo)" <marcus.m...@wtnet.de>
Subject Re: DNS A records for *.openoffice.org have been deleted
Date Wed, 31 Aug 2011 22:39:25 GMT
Am 09/01/2011 12:24 AM, schrieb Terry Ellison:
> It looks like this was more of a brown-out than a total service loss.
> I've just got off the phone to Andrew Rist, and apparently the Oracle
> networking team have moved the oo.o A and MX records from a
> soon-to-retired Hamburg DNS server to one of Oracle core DNS servers.
> This meant that in some EU regions the old (public) Hg DNS vanished
> before the cascade from the new one in the US was picked up. Anyway, it
> looks like the ripple is complete.
>
> We might get similar stutters when the DNS gets moved from o.c to a.o in
> a few weeks time.
>
> But thanks to Andrew for chasing this up for me.

Yes, and another thank you for saying the reason(s) for the problems. 
It's always easier to take the outage easy when you know the why.

Marcus



> On 31/08/11 22:45, Terry Ellison wrote:
>> I've flagged this one up with Andrew Rist, but we seem to have a snafu
>> here. This hit Europe about a hr ago, but the cascade hasn't hit the
>> US DNS servers yet.
>>
>> In the meantime as a work around, you can add static entries to your
>> hosts files:
>>
>> 192.18.196.107 user.services.openoffice.org
>> 192.18.196.109 wiki.services.openoffice.org
>> 192.9.164.104 www.openoffice.org
>>
>> regards
>> Terry

Mime
View raw message