openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Peter Dähn <da...@vcrp.de>
Subject Re: whiteboard sync
Date Tue, 08 Apr 2014 15:13:11 GMT
ok.. I try to reproduce it tomorrow...

BR Peter

Am 08.04.2014 16:50, schrieb Maxim Solodovnik:
> If I'm not mistaken 3.0 contains minor fixes for WB.
> Hopefully your issue was covered
>
>
> On Tue, Apr 8, 2014 at 8:47 AM, Peter Dähn <daehn@vcrp.de
> <mailto:daehn@vcrp.de>> wrote:
>
>     this was OM 2.2 Do I need to test it in 3.0?
>
>
>     Am 08.04.2014 16:45, schrieb Maxim Solodovnik:
>>     I have never seen such behavior
>>     Whiteboard hopefully will be improved while migration room to HTML5
>>
>>
>>     On Tue, Apr 8, 2014 at 8:43 AM, Peter Dähn <daehn@vcrp.de
>>     <mailto:daehn@vcrp.de>> wrote:
>>
>>         Hello together,
>>
>>         I had right now a session in OM with heavy whiteboard usage.
>>         At the end
>>         there were mor than one whiteboard an the former
>>         main-whiteboard with
>>         the presentation was deleted.
>>
>>         The moderator couldn't load the pdf to the whiteboard again
>>         (for all
>>         user). A Message was shown (something like "wait to sync all
>>         whiteboards").
>>
>>         All participants were on different whiteboards an some could
>>         see the
>>         presentation others had to leave the room to get the
>>         presentation-whiteboard again.
>>
>>         Did someone else get this experience?
>>
>>         Greetings Peter
>>
>>
>>
>>
>>     -- 
>>     WBR
>>     Maxim aka solomax
>
>
>
>
> -- 
> WBR
> Maxim aka solomax

Mime
View raw message