openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alvaro <zurca...@gmail.com>
Subject Re: error http 500 while uploading files
Date Wed, 09 Apr 2014 10:50:01 GMT

...i think so Giovanni,
For me it was the solution to upload avatar image, upload
file in conference room....on OM 2.2

Regards

.................

El mié, 09-04-2014 a las 12:35 +0200, Giovanni escribió:
> Hi alvaro! Thank you for your interest!
> 
> I just tried but it didn't work..
> 
> do you think is a good idea changing the ownersip to "nobody" instead
> of "_red5"-user ?
> 
>  regards
> 
> 
> 
> 2014-04-09 12:02 GMT+02:00 Alvaro <zurcamos@gmail.com>:
>         Hi Giovanni,
>         
>         Do you made: chown -R nobody /your_path_OM_installation/
>         
>         For me it was the solution.
>         
>         Regards
>         
>         Alvaro
>         
>         ..........................
>         
>         El mié, 09-04-2014 a las 11:49 +0200, Giovanni escribió:
>         > Hello!
>         >
>         >
>         > I installed OM 3.0.0 on a Ubuntu 12.04 server: everything
>         works fine,
>         > but as I try to upload whatever file to a board during a
>         meeting, I
>         > just get a box that reports an "http 500 error".
>         >
>         > I'm sure that the conversion software is properly installed
>         and OM is
>         > set to point at the right paths.
>         >
>         > What should I check?
>         >
>         > Reading the files
>         > /usr/lib/red5/log/openmeetings.log
>         > /var/log/red5/openmeetings.log
>         >
>         > doesn't help, since no new entries were added...
>         >
>         > Cheers!
>         >
>         >
>         >
>         
>         
>         
> 
> 



Mime
View raw message