openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: Weird browser behavior?
Date Thu, 21 Nov 2013 03:03:16 GMT
Unfortunately recent red5 (used in 2.2 and 3.0) seems to work differ than
previous ones. We currently working with red5 team to make its work more
stable.
This is why 2.2 is not released yet :(


On Wed, Nov 20, 2013 at 9:36 PM, Alexei Fedotov <alexei.fedotov@gmail.com>wrote:

> Hello Bogdan,
>
> 1. One more useful thing is to clear browser cash. Ctrl+shift+R
> More options include reboot; clearing flash cash
>
> 2. You use 3.0.0 SNAPSHOT, not a release - this means it can be simply
> broken in one
> way or another.
>
> --
> With best regards / с наилучшими пожеланиями,
> Alexei Fedotov / Алексей Федотов,
> http://dataved.ru/
> +7 916 562 8095
>
> [1] Start using Apache Openmeetings today, http://openmeetings.apache.org/
> [2] Join Alexei Fedotov @linkedin, http://ru.linkedin.com/in/dataved/
> [3] Join Alexei Fedotov @facebook, http://www.facebook.com/openmeetings
>
>
> On Wed, Nov 20, 2013 at 5:52 PM, Cimpeanu Stefan <bogdan@cimpeanu.org>
> wrote:
> > Hello. In one of the planned meetings I've setup 2 weeks ago, one of the
> > participants encountered a weird problem.
> >
> > He was able to login, choose the room to enter, but after the loading
> > bar, nothing happen. There was no audio/video selection popup, or
> > anything at all. The screen would just flicker once, like it was joining
> > the room, and then back to the loading bar (already loaded). We could
> > see him try several times with a message that [] has left the room (no
> > name was shown).
> >
> > I advised him to do updates on browser and flash player, he tried with
> > Chrome, FF and IE, all reporting same behavior.
> >
> > I was not able to replicate this on another pc, and sadly I could not
> > remote his pc to try figuring out.
> >
> > Based on described behavior, does anyone have any idea what might have
> > happen? I could look in logs, but they are huge, so I'm not sure what to
> > look for exactly.
> > Installed OM 3.0.0-SNAPSHOT, Revision    1538957, with no rproxy or
> > certificates.
> >
> > Regards, Bogdan
> >
>



-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
View raw message