openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sergey <iamtutor...@gmail.com>
Subject Re: Weird browser behavior?
Date Thu, 21 Nov 2013 16:56:13 GMT
  I have  removed screensharing from any rooms :)). I do not need it 
cause it's veery slow :). Any apart from screensharing?

21.11.2013 20:53, Maxim Solodovnik пишет:
> 2.1 and 2.1.1 both using same red5 version (2.1.1 is bugfix release)
> We were able to find scenario breaking OM :)
> Vasiliy might remember the details.
>
> to break everything we just need 2 people and 1 screensharing :)
>
>
> On Thu, Nov 21, 2013 at 11:42 PM, Sergey <iamtutor.ru@gmail.com 
> <mailto:iamtutor.ru@gmail.com>> wrote:
>
>     Well :)) So your "Latest Official Release" - OM 2.1.1 is unstable,
>     cause it uses unstable red5. By the way, i'm testing version 2.1
>     half a year already - 6 months without any reboots. 3-4 meetings
>     in a week. Without any bugs.
>     Can you tell me, Maxim, which exactly unstable behaviour you found
>     in red5?
>
>     21.11.2013 20:36, Maxim Solodovnik пишет:
>>     No sure :(
>>     It's not so easy to downgrade and test ....
>>
>>
>>     On Thu, Nov 21, 2013 at 11:33 PM, Sergey <iamtutor.ru@gmail.com
>>     <mailto:iamtutor.ru@gmail.com>> wrote:
>>
>>         Is there any stable version of red5? Any one? :)
>>
>>
>>         21.11.2013 20:24, Maxim Solodovnik пишет:
>>>         r4393 (old unstable :) )
>>>
>>>
>>>         On Thu, Nov 21, 2013 at 11:14 PM, Sergey
>>>         <iamtutor.ru@gmail.com <mailto:iamtutor.ru@gmail.com>> wrote:
>>>
>>>             Maxim, I have a question :).
>>>
>>>             When I compile source code for OM 2.1 which version of
>>>             red5 do I get? Old stable or new one and unstable?
>>>
>>>             Sergey.
>>>
>>>
>>>             21.11.2013 7:03, Maxim Solodovnik пишет:
>>>>             Unfortunately recent red5 (used in 2.2 and 3.0) seems
>>>>             to work differ than previous ones. We currently working
>>>>             with red5 team to make its work more stable.
>>>>             This is why 2.2 is not released yet :(
>>>>
>>>>
>>>>             On Wed, Nov 20, 2013 at 9:36 PM, Alexei Fedotov
>>>>             <alexei.fedotov@gmail.com
>>>>             <mailto:alexei.fedotov@gmail.com>> wrote:
>>>>
>>>>                 Hello Bogdan,
>>>>
>>>>                 1. One more useful thing is to clear browser cash.
>>>>                 Ctrl+shift+R
>>>>                 More options include reboot; clearing flash cash
>>>>
>>>>                 2. You use 3.0.0 SNAPSHOT, not a release - this
>>>>                 means it can be simply
>>>>                 broken in one
>>>>                 way or another.
>>>>
>>>>                 --
>>>>                 With best regards / с наилучшими пожеланиями,
>>>>                 Alexei Fedotov / Алексей Федотов,
>>>>                 http://dataved.ru/
>>>>                 +7 916 562 8095
>>>>
>>>>                 [1] Start using Apache Openmeetings today,
>>>>                 http://openmeetings.apache.org/
>>>>                 [2] Join Alexei Fedotov @linkedin,
>>>>                 http://ru.linkedin.com/in/dataved/
>>>>                 [3] Join Alexei Fedotov @facebook,
>>>>                 http://www.facebook.com/openmeetings
>>>>
>>>>
>>>>                 On Wed, Nov 20, 2013 at 5:52 PM, Cimpeanu Stefan
>>>>                 <bogdan@cimpeanu.org <mailto:bogdan@cimpeanu.org>>
>>>>                 wrote:
>>>>                 > Hello. In one of the planned meetings I've setup
>>>>                 2 weeks ago, one of the
>>>>                 > participants encountered a weird problem.
>>>>                 >
>>>>                 > He was able to login, choose the room to enter,
>>>>                 but after the loading
>>>>                 > bar, nothing happen. There was no audio/video
>>>>                 selection popup, or
>>>>                 > anything at all. The screen would just flicker
>>>>                 once, like it was joining
>>>>                 > the room, and then back to the loading bar
>>>>                 (already loaded). We could
>>>>                 > see him try several times with a message that []
>>>>                 has left the room (no
>>>>                 > name was shown).
>>>>                 >
>>>>                 > I advised him to do updates on browser and flash
>>>>                 player, he tried with
>>>>                 > Chrome, FF and IE, all reporting same behavior.
>>>>                 >
>>>>                 > I was not able to replicate this on another pc,
>>>>                 and sadly I could not
>>>>                 > remote his pc to try figuring out.
>>>>                 >
>>>>                 > Based on described behavior, does anyone have any
>>>>                 idea what might have
>>>>                 > happen? I could look in logs, but they are huge,
>>>>                 so I'm not sure what to
>>>>                 > look for exactly.
>>>>                 > Installed OM 3.0.0-SNAPSHOT, Revision  1538957,
>>>>                 with no rproxy or
>>>>                 > certificates.
>>>>                 >
>>>>                 > Regards, Bogdan
>>>>                 >
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>             -- 
>>>>             WBR
>>>>             Maxim aka solomax
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>         -- 
>>>         WBR
>>>         Maxim aka solomax
>>
>>
>>
>>
>>     -- 
>>     WBR
>>     Maxim aka solomax
>
>
>
>
> -- 
> WBR
> Maxim aka solomax


Mime
View raw message