openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sergey <iamtutor...@gmail.com>
Subject Re: Weird browser behavior?
Date Thu, 21 Nov 2013 16:33:43 GMT
Is there any stable version of red5? Any one? :)


21.11.2013 20:24, Maxim Solodovnik пишет:
> r4393 (old unstable :) )
>
>
> On Thu, Nov 21, 2013 at 11:14 PM, Sergey <iamtutor.ru@gmail.com 
> <mailto:iamtutor.ru@gmail.com>> wrote:
>
>     Maxim, I have a question :).
>
>     When I compile source code for OM 2.1 which version of red5 do I
>     get? Old stable or new one and unstable?
>
>     Sergey.
>
>
>     21.11.2013 7:03, Maxim Solodovnik пишет:
>>     Unfortunately recent red5 (used in 2.2 and 3.0) seems to work
>>     differ than previous ones. We currently working with red5 team to
>>     make its work more stable.
>>     This is why 2.2 is not released yet :(
>>
>>
>>     On Wed, Nov 20, 2013 at 9:36 PM, Alexei Fedotov
>>     <alexei.fedotov@gmail.com <mailto:alexei.fedotov@gmail.com>> wrote:
>>
>>         Hello Bogdan,
>>
>>         1. One more useful thing is to clear browser cash. Ctrl+shift+R
>>         More options include reboot; clearing flash cash
>>
>>         2. You use 3.0.0 SNAPSHOT, not a release - this means it can
>>         be simply
>>         broken in one
>>         way or another.
>>
>>         --
>>         With best regards / с наилучшими пожеланиями,
>>         Alexei Fedotov / Алексей Федотов,
>>         http://dataved.ru/
>>         +7 916 562 8095
>>
>>         [1] Start using Apache Openmeetings today,
>>         http://openmeetings.apache.org/
>>         [2] Join Alexei Fedotov @linkedin,
>>         http://ru.linkedin.com/in/dataved/
>>         [3] Join Alexei Fedotov @facebook,
>>         http://www.facebook.com/openmeetings
>>
>>
>>         On Wed, Nov 20, 2013 at 5:52 PM, Cimpeanu Stefan
>>         <bogdan@cimpeanu.org <mailto:bogdan@cimpeanu.org>> wrote:
>>         > Hello. In one of the planned meetings I've setup 2 weeks
>>         ago, one of the
>>         > participants encountered a weird problem.
>>         >
>>         > He was able to login, choose the room to enter, but after
>>         the loading
>>         > bar, nothing happen. There was no audio/video selection
>>         popup, or
>>         > anything at all. The screen would just flicker once, like
>>         it was joining
>>         > the room, and then back to the loading bar (already
>>         loaded). We could
>>         > see him try several times with a message that [] has left
>>         the room (no
>>         > name was shown).
>>         >
>>         > I advised him to do updates on browser and flash player, he
>>         tried with
>>         > Chrome, FF and IE, all reporting same behavior.
>>         >
>>         > I was not able to replicate this on another pc, and sadly I
>>         could not
>>         > remote his pc to try figuring out.
>>         >
>>         > Based on described behavior, does anyone have any idea what
>>         might have
>>         > happen? I could look in logs, but they are huge, so I'm not
>>         sure what to
>>         > look for exactly.
>>         > Installed OM 3.0.0-SNAPSHOT, Revision  1538957, with no
>>         rproxy or
>>         > certificates.
>>         >
>>         > Regards, Bogdan
>>         >
>>
>>
>>
>>
>>     -- 
>>     WBR
>>     Maxim aka solomax
>
>
>
>
> -- 
> WBR
> Maxim aka solomax


Mime
View raw message