openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sergey <iamtutor...@gmail.com>
Subject Re: Weird browser behavior?
Date Thu, 21 Nov 2013 16:16:26 GMT
In logs I have found that red5 has revision 1.0.0 and was released in 03 
December 2012. Is it stable?


Sergey


21.11.2013 20:14, Sergey пишет:
> Maxim, I have a question :).
>
> When I compile source code for OM 2.1 which version of red5 do I get? 
> Old stable or new one and unstable?
>
> Sergey.
>
>
> 21.11.2013 7:03, Maxim Solodovnik пишет:
>> Unfortunately recent red5 (used in 2.2 and 3.0) seems to work differ 
>> than previous ones. We currently working with red5 team to make its 
>> work more stable.
>> This is why 2.2 is not released yet :(
>>
>>
>> On Wed, Nov 20, 2013 at 9:36 PM, Alexei Fedotov 
>> <alexei.fedotov@gmail.com <mailto:alexei.fedotov@gmail.com>> wrote:
>>
>>     Hello Bogdan,
>>
>>     1. One more useful thing is to clear browser cash. Ctrl+shift+R
>>     More options include reboot; clearing flash cash
>>
>>     2. You use 3.0.0 SNAPSHOT, not a release - this means it can be
>>     simply
>>     broken in one
>>     way or another.
>>
>>     --
>>     With best regards / с наилучшими пожеланиями,
>>     Alexei Fedotov / Алексей Федотов,
>>     http://dataved.ru/
>>     +7 916 562 8095
>>
>>     [1] Start using Apache Openmeetings today,
>>     http://openmeetings.apache.org/
>>     [2] Join Alexei Fedotov @linkedin, http://ru.linkedin.com/in/dataved/
>>     [3] Join Alexei Fedotov @facebook,
>>     http://www.facebook.com/openmeetings
>>
>>
>>     On Wed, Nov 20, 2013 at 5:52 PM, Cimpeanu Stefan
>>     <bogdan@cimpeanu.org <mailto:bogdan@cimpeanu.org>> wrote:
>>     > Hello. In one of the planned meetings I've setup 2 weeks ago,
>>     one of the
>>     > participants encountered a weird problem.
>>     >
>>     > He was able to login, choose the room to enter, but after the
>>     loading
>>     > bar, nothing happen. There was no audio/video selection popup, or
>>     > anything at all. The screen would just flicker once, like it
>>     was joining
>>     > the room, and then back to the loading bar (already loaded). We
>>     could
>>     > see him try several times with a message that [] has left the
>>     room (no
>>     > name was shown).
>>     >
>>     > I advised him to do updates on browser and flash player, he
>>     tried with
>>     > Chrome, FF and IE, all reporting same behavior.
>>     >
>>     > I was not able to replicate this on another pc, and sadly I
>>     could not
>>     > remote his pc to try figuring out.
>>     >
>>     > Based on described behavior, does anyone have any idea what
>>     might have
>>     > happen? I could look in logs, but they are huge, so I'm not
>>     sure what to
>>     > look for exactly.
>>     > Installed OM 3.0.0-SNAPSHOT, Revision    1538957, with no rproxy or
>>     > certificates.
>>     >
>>     > Regards, Bogdan
>>     >
>>
>>
>>
>>
>> -- 
>> WBR
>> Maxim aka solomax
>


Mime
View raw message