openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sergey <iamtutor...@gmail.com>
Subject Re: Weird browser behavior?
Date Thu, 21 Nov 2013 16:14:06 GMT
Maxim, I have a question :).

When I compile source code for OM 2.1 which version of red5 do I get? 
Old stable or new one and unstable?

Sergey.


21.11.2013 7:03, Maxim Solodovnik пишет:
> Unfortunately recent red5 (used in 2.2 and 3.0) seems to work differ 
> than previous ones. We currently working with red5 team to make its 
> work more stable.
> This is why 2.2 is not released yet :(
>
>
> On Wed, Nov 20, 2013 at 9:36 PM, Alexei Fedotov 
> <alexei.fedotov@gmail.com <mailto:alexei.fedotov@gmail.com>> wrote:
>
>     Hello Bogdan,
>
>     1. One more useful thing is to clear browser cash. Ctrl+shift+R
>     More options include reboot; clearing flash cash
>
>     2. You use 3.0.0 SNAPSHOT, not a release - this means it can be simply
>     broken in one
>     way or another.
>
>     --
>     With best regards / с наилучшими пожеланиями,
>     Alexei Fedotov / Алексей Федотов,
>     http://dataved.ru/
>     +7 916 562 8095
>
>     [1] Start using Apache Openmeetings today,
>     http://openmeetings.apache.org/
>     [2] Join Alexei Fedotov @linkedin, http://ru.linkedin.com/in/dataved/
>     [3] Join Alexei Fedotov @facebook,
>     http://www.facebook.com/openmeetings
>
>
>     On Wed, Nov 20, 2013 at 5:52 PM, Cimpeanu Stefan
>     <bogdan@cimpeanu.org <mailto:bogdan@cimpeanu.org>> wrote:
>     > Hello. In one of the planned meetings I've setup 2 weeks ago,
>     one of the
>     > participants encountered a weird problem.
>     >
>     > He was able to login, choose the room to enter, but after the
>     loading
>     > bar, nothing happen. There was no audio/video selection popup, or
>     > anything at all. The screen would just flicker once, like it was
>     joining
>     > the room, and then back to the loading bar (already loaded). We
>     could
>     > see him try several times with a message that [] has left the
>     room (no
>     > name was shown).
>     >
>     > I advised him to do updates on browser and flash player, he
>     tried with
>     > Chrome, FF and IE, all reporting same behavior.
>     >
>     > I was not able to replicate this on another pc, and sadly I
>     could not
>     > remote his pc to try figuring out.
>     >
>     > Based on described behavior, does anyone have any idea what
>     might have
>     > happen? I could look in logs, but they are huge, so I'm not sure
>     what to
>     > look for exactly.
>     > Installed OM 3.0.0-SNAPSHOT, Revision    1538957, with no rproxy or
>     > certificates.
>     >
>     > Regards, Bogdan
>     >
>
>
>
>
> -- 
> WBR
> Maxim aka solomax


Mime
View raw message