openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "George Kirkham" <gkirk...@co2crc.com.au>
Subject RE: Error Missing[556]
Date Fri, 01 Mar 2013 12:04:14 GMT
Aysha,

 

Thanks for the log files, but I cannot find any error messages in the
logs.  

 

Nothing that seems to relate to the errors that you mention, ""
NetConnection.Connect Failed". Error. Missing[556] Error Missing [642]."
Are you not able to find any entries in the log that belong to these
errors?

 

Thanks,

 

George Kirkham

 

 

From: Aysha Saddiqa [mailto:ayshasaddiqa@yahoo.com] 
Sent: Friday, 1 March 2013 5:42 PM
To: user@openmeetings.apache.org
Subject: Re: Error Missing[556]

 

The log files are attached. Please view the files and let me know what
issue cause this error.

 

________________________________

From: George Kirkham <gkirkham@co2crc.com.au>
To: user@openmeetings.apache.org 
Sent: Friday, March 1, 2013 10:24 AM
Subject: RE: Error Missing[556]

 

Aysha,

 

Was  Kamran able to assist you?

 

Can you find the reports for this error in your red5\log files ?  If so
can you please email us a number of the lines around the error so we can
see what could be causing the issue.

 

What ports are you using for OpenMeetings, the standard 5080, 8088, and
1935 ports ?

 

 

Kamran,

 

How did you resolve this issue when you had it?

 

 

Thanks,

 

George Kirkham

 

 

 

From: Aysha Saddiqa [mailto:ayshasaddiqa@yahoo.com] 
Sent: Friday, 1 March 2013 3:34 PM
To: user@openmeetings.apache.org
Subject: Re: Error Missing[556]

 

Hi,

I also having the problem of "NetCoonection.Connect Failed". Error
Missing[556] Error Missing[642]. Have you solved it?

 

________________________________

From: Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
To: user@openmeetings.apache.org; user-info@openmeetings.apache.org 
Sent: Wednesday, February 27, 2013 8:20 PM
Subject: Error Missing[556]

 

Hello All,

I have two qustions. please help me

1. Can you tell me how to change help and support links listed below the
profile picture.

 

2. When i access my system to test the link. My web brower shows  "
NetConnection.Connect Failed". Error. Missing[556] Error Missing [642].
word document file is enclosed with this email showing about the error


waiting for your kind reply
Best regards,

 

 

 


Mime
View raw message