openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kamran Asif <kamrana...@gmail.com>
Subject Re: Error Missing[556]
Date Fri, 01 Mar 2013 07:51:09 GMT
ok, when did u get this error.... ?

where ? at the time of login...or  by  accessing ur openmeeting page in the
broswer...can u send snapshot ?



On Fri, Mar 1, 2013 at 12:28 PM, Aysha Saddiqa <ayshasaddiqa@yahoo.com>wrote:

>  Can anyone please tell me how to resolve this error?
> Waiting for your kind reply.
> Thanks
>
>   ------------------------------
> *From:* Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>
> *To:* Openmeetings user-list <user@openmeetings.apache.org>
> *Sent:* Friday, March 1, 2013 11:45 AM
>
> *Subject:* Re: Error Missing[556]
>
>  Why do you ask me? It was your idea to use ant one more time :)
> On Mar 1, 2013 1:42 PM, "Aysha Saddiqa" <ayshasaddiqa@yahoo.com> wrote:
>
>  The log files are attached. Please view the files and let me know what
> issue cause this error.
>
>   ------------------------------
> *From:* George Kirkham <gkirkham@co2crc.com.au>
> *To:* user@openmeetings.apache.org
> *Sent:* Friday, March 1, 2013 10:24 AM
> *Subject:* RE: Error Missing[556]
>
>   Aysha,
>
> Was  Kamran able to assist you?
>
> Can you find the reports for this error in your red5\log files ?  If so
> can you please email us a number of the lines around the error so we can
> see what could be causing the issue.
>
> What ports are you using for OpenMeetings, the standard 5080, 8088, and
> 1935 ports ?
>
>
> Kamran,
>
> How did you resolve this issue when you had it?
>
>
>  Thanks,
>
> George Kirkham
>
>
>
>  *From:* Aysha Saddiqa [mailto:ayshasaddiqa@yahoo.com]
> *Sent:* Friday, 1 March 2013 3:34 PM
> *To:* user@openmeetings.apache.org
> *Subject:* Re: Error Missing[556]
>
>  Hi,
>  I also having the problem of "NetCoonection.Connect Failed". Error
> Missing[556] Error Missing[642]. Have you solved it?
>
>   ------------------------------
>  *From:* Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
> *To:* user@openmeetings.apache.org; user-info@openmeetings.apache.org
> *Sent:* Wednesday, February 27, 2013 8:20 PM
> *Subject:* Error Missing[556]
>
>  Hello All,
>  I have two qustions. please help me
>
> 1. Can you tell me how to change help and support links listed below the
> profile picture.
>
>  2. When i access my system to test the link. My web brower shows  "
> NetConnection.Connect Failed". Error. Missing[556] Error Missing [642].
> word document file is enclosed with this email showing about the error
>
> waiting for your kind reply
> Best regards,
>
>
>
>
>
>
>

Mime
View raw message