openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aysha Saddiqa <ayshasadd...@yahoo.com>
Subject Re: Error Missing[556]
Date Mon, 04 Mar 2013 06:52:09 GMT


Hi,

I have the same error again. Can flash be the cause for this type of error?

________________________________
 From: Stephen Cottham <Stephen.Cottham@robertbird.com.au>
To: user@openmeetings.apache.org 
Sent: Friday, March 1, 2013 8:58 PM
Subject: RE: Error Missing[556]
 

HI Kamran,
 
This is in the case of Aysha running locally, I have not being following you particular problem
but I had been with Aysha.
 
Are you still having these issues?
 
So you have a server behind a firewall and have opened up ports 5080, 1935 and 8088?  (Public
IP àInternal OM Server IP) ?
 
Best Regards
 
 
 
From:Kamran Asif [mailto:kamranasif@gmail.com] 
Sent: 01 March 2013 15:24
To: user@openmeetings.apache.org
Subject: Re: Error Missing[556]
 
Hi Stephen, 
 it good to know that u have found the 556 Error. BUT in my case my system is running fine...
when i access it locally it runs fine .....and when i access my OM link through Internet ,,,it
gives my same error..
So on this point i am confused...
could u plz explain why it is giving me this Error 556
 
 
 
 
 
 
On Fri, Mar 1, 2013 at 5:54 PM, Stephen Cottham <Stephen.Cottham@robertbird.com.au>
wrote:
Hey Aysha,
 
Ive just replicated your problem by starting the install of a new instance and half way thru
populating the DB I killed the service, then restart the service and try and log on gives
me 556 Error.
 
As was stated before and now confirmed by this simple test the DB is not populated in your
case.
 
Please re-run the installer and let it complete.
 
Best Regards
 
 
 
From:Stephen Cottham [mailto:Stephen.Cottham@robertbird.com.au] 
Sent: 01 March 2013 12:40

To: user@openmeetings.apache.org
Subject: RE: Error Missing[556]
 
Correction:
 
JAVA_HOME not JAVA_PATH
 
From:Stephen Cottham [mailto:Stephen.Cottham@robertbird.com.au] 
Sent: 01 March 2013 12:37
To: user@openmeetings.apache.org
Subject: RE: Error Missing[556]
 
Either way thou, if he is getting the 556 error message then flash has started; as this too
is a flash component so it’s not being blocked.
 
The best thing to do here is start again with the basics.
 
·        Download the OM binary.
·        Extract it to C:\red5
·        Make sure the JAVA_PATH is set
·        Run the red5.bat file
·        Go to http://localhost:5080/openmeetings/install
·        Follow the steps.
 
This will start using the built in DB – don’t worry about mysql or any of the convertors,
let’s get the OM base working first then build upon that.
 
If he has installed local and accessing via localhost then he is not being blocked by a firewall.
 
He can confirm what ports are listening using netstat.
 
 
I’ve literally just done this on a test machine and took 10 minutes and its running.
 
Best Regards
 
 
 
 
 
 
 
 
From:Kamran Asif [mailto:kamranasif@gmail.com] 
Sent: 01 March 2013 12:30
To: user@openmeetings.apache.org
Subject: Re: Error Missing[556]
 
sorry i have written java its flash .....thank you correcting me ...
 


 
On Fri, Mar 1, 2013 at 5:17 PM, Stephen Cottham <Stephen.Cottham@robertbird.com.au>
wrote:
He is running this local on his machine from memory. And it runs Flash.
 
From:Kamran Asif [mailto:kamranasif@gmail.com] 
Sent: 01 March 2013 12:16 

To: user@openmeetings.apache.org
Subject: Re: Error Missing[556]
 
in my opinion it is related to firewall or web browser is blocking java contens..or script......
if you open your browser and it cant recevied any thing it show this error.....i dont think
it related to DB or SQL error.
 
 
 
  
On Fri, Mar 1, 2013 at 5:04 PM, George Kirkham <gkirkham@co2crc.com.au> wrote:
Aysha,
 
Thanks for the log files, but I cannot find any error messages in the logs.  
 
Nothing that seems to relate to the errors that you mention, “" NetConnection.Connect Failed".
Error. Missing[556] Error Missing [642].”    Are you not able to find any entries in
the log that belong to these errors?
 
Thanks,
 
George Kirkham
 
 
Stephen Cottham 

Group IT Manager (Associate)

Robert Bird Group
Level 5, 333 Ann St
Brisbane, Queensland, 4000, Australia
Phone: +6173 319 2777 (AUS)
Phone: +44207 633 2880 (UK)
Fax: +6173 319 2799
 
Mobile:  +61400 756 963 (AUS)
Mobile:  +447900 918 616 (UK)
Web: www.robertbird.com


This email and any attachments are confidential and may contain legally privileged information
or copyright material. Unless expressly stated, confidentiality and/or legal privilege is
not intended to be waived by the sending of this email. The contents of this email, including
any attachments, are intended solely for the use of the individual or entity to whom they
are addressed. If you are not an intended recipient, please contact us immediately by return
email and then delete both messages. You may not otherwise read, forward, copy, use or disclose
this email or any attachments. Any views expressed in this email are those of the individual
sender except where the sender expressly, and with authority, states otherwise. It is your
responsibility to check any attachments for viruses or defects before opening or sending them
on. None of the sender or its related entities accepts any liability for any consequential
damage resulting from this email
 containing computer viruses. 

Disclaimer added by CodeTwo Exchange Rules
www.codetwo.com
 
From:Aysha Saddiqa [mailto:ayshasaddiqa@yahoo.com] 
Sent: Friday, 1 March 2013 5:42 PM 

To: user@openmeetings.apache.org
Subject: Re: Error Missing[556]
 
The log files are attached. Please view the files and let me know what issue cause this error.
 

________________________________

From:George Kirkham <gkirkham@co2crc.com.au>
To: user@openmeetings.apache.org 
Sent: Friday, March 1, 2013 10:24 AM
Subject: RE: Error Missing[556]
 
Aysha,
 
Was  Kamran able to assist you?
 
Can you find the reports for this error in your red5\log files ?  If so can you please email
us a number of the lines around the error so we can see what could be causing the issue.
 
What ports are you using for OpenMeetings, the standard 5080, 8088, and 1935 ports ?
 
 
Kamran,
 
How did you resolve this issue when you had it?
 
 
Thanks,
 
George Kirkham
 
 
 
From:Aysha Saddiqa [mailto:ayshasaddiqa@yahoo.com] 
Sent: Friday, 1 March 2013 3:34 PM
To: user@openmeetings.apache.org
Subject: Re: Error Missing[556]
 
Hi,
I also having the problem of "NetCoonection.Connect Failed". Error Missing[556] Error Missing[642].
Have you solved it?
 

________________________________

From:Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
To: user@openmeetings.apache.org; user-info@openmeetings.apache.org 
Sent: Wednesday, February 27, 2013 8:20 PM
Subject: Error Missing[556]
 
Hello All,
I have two qustions. please help me

1. Can you tell me how to change help and support links listed below the profile picture.
 
2. When i access my system to test the link. My web brower shows  " NetConnection.Connect
Failed". Error. Missing[556] Error Missing [642]. word document file is enclosed with this
email showing about the error

waiting for your kind reply
Best regards,
Mime
View raw message