openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aysha Saddiqa <ayshasadd...@yahoo.com>
Subject Re: Error Missing[556]
Date Fri, 01 Mar 2013 11:02:17 GMT
I restart my server even my system also but still getting the same error.
One thing more I have 48 tables in Database OpenMeetings and the database tables have no data.
I think here's something wrong and it may be the cause of such error.


________________________________
 From: Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
To: user@openmeetings.apache.org; Aysha Saddiqa <ayshasaddiqa@yahoo.com> 
Sent: Friday, March 1, 2013 3:45 PM
Subject: Re: Error Missing[556]
 

ok aysha ,,   just restart ur server let every thing get fresh,,,,,now tryin the web broswer"http://localhost:5080/openmeetings/"
or try  http://localhost:8080/openmeetings  this time prot 8080..ok ... let me know the
status


 
On Fri, Mar 1, 2013 at 1:00 PM, Aysha Saddiqa <ayshasaddiqa@yahoo.com> wrote:

I got the error when click on "Enter the Application" on the "http://localhost:5080/openmeetings/"
the screeshot is attached. Please view it.
>
>
>
>
>________________________________
> From: Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
>To: user@openmeetings.apache.org; Aysha Saddiqa <ayshasaddiqa@yahoo.com> 
>Sent: Friday, March 1, 2013 12:51 PM 
>
>Subject: Re: Error Missing[556]
>
>
>
>ok, when did u get this error.... ?
> 
>where ? at the time of login...or  by  accessing ur openmeeting page in the broswer...can
u send snapshot ?
>
>
> 
>On Fri, Mar 1, 2013 at 12:28 PM, Aysha Saddiqa <ayshasaddiqa@yahoo.com> wrote:
>
>Can anyone please tell me how to resolve this error?
>>Waiting for your kind reply.
>>Thanks
>>
>>
>>
>>________________________________
>> From: Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>
>>To: Openmeetings user-list <user@openmeetings.apache.org> 
>>Sent: Friday, March 1, 2013 11:45 AM 
>>
>>Subject: Re: Error Missing[556]
>>
>>
>>
>>Why do you ask me? It was your idea to use ant one more time :)
>>On Mar 1, 2013 1:42 PM, "Aysha Saddiqa" <ayshasaddiqa@yahoo.com> wrote:
>>
>>The log files are attached. Please view the files and let me know what issue cause
this error.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>________________________________
>>> From: George Kirkham <gkirkham@co2crc.com.au>
>>>To: user@openmeetings.apache.org 
>>>Sent: Friday, March 1, 2013 10:24 AM
>>>Subject: RE: Error Missing[556]
>>>
>>>
>>>Aysha,
>>> 
>>>Was  Kamran able to assist you?
>>> 
>>>Can you find the reports for this error in your red5\log files ?  If so can you
please email us a number of the lines around the error so we can see what could be causing
the issue.
>>> 
>>>What ports are you using for OpenMeetings, the standard 5080, 8088, and 1935 ports
?
>>> 
>>> 
>>>Kamran,
>>> 
>>>How did you resolve this issue when you had it?
>>> 
>>> 
>>>Thanks,
>>> 
>>>George Kirkham
>>> 
>>> 
>>> 
>>>From:Aysha Saddiqa [mailto:ayshasaddiqa@yahoo.com] 
>>>Sent: Friday, 1 March 2013 3:34 PM
>>>To: user@openmeetings.apache.org
>>>Subject: Re: Error Missing[556]
>>> 
>>>Hi,
>>>I also having the problem of "NetCoonection.Connect Failed". Error Missing[556] Error
Missing[642]. Have you solved it?
>>> 
>>>
>>>________________________________
>>> 
>>>From:Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
>>>To: user@openmeetings.apache.org; user-info@openmeetings.apache.org 
>>>Sent: Wednesday, February 27, 2013 8:20 PM
>>>Subject: Error Missing[556]
>>> 
>>>Hello All,
>>>I have two qustions. please help me
>>>
>>>1. Can you tell me how to change help and support links listed below the profile
picture.
>>> 
>>>2. When i access my system to test the link. My web brower shows  " NetConnection.Connect
Failed". Error. Missing[556] Error Missing [642]. word document file is enclosed with this
email showing about the error
>>>
>>>waiting for your kind reply
>>>Best regards,
>>> 
>>> 
>>>
>>>
>>
>>
>
>
>
Mime
View raw message