openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aysha Saddiqa <ayshasadd...@yahoo.com>
Subject Re: Error Missing[556]
Date Fri, 01 Mar 2013 08:00:21 GMT
I got the error when click on "Enter the Application" on the "http://localhost:5080/openmeetings/"
the screeshot is attached. Please view it.



________________________________
 From: Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
To: user@openmeetings.apache.org; Aysha Saddiqa <ayshasaddiqa@yahoo.com> 
Sent: Friday, March 1, 2013 12:51 PM
Subject: Re: Error Missing[556]
 

ok, when did u get this error.... ?
 
where ? at the time of login...or  by  accessing ur openmeeting page in the broswer...can
u send snapshot ?


 
On Fri, Mar 1, 2013 at 12:28 PM, Aysha Saddiqa <ayshasaddiqa@yahoo.com> wrote:

Can anyone please tell me how to resolve this error?
>Waiting for your kind reply.
>Thanks
>
>
>
>________________________________
> From: Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>
>To: Openmeetings user-list <user@openmeetings.apache.org> 
>Sent: Friday, March 1, 2013 11:45 AM 
>
>Subject: Re: Error Missing[556]
>
>
>
>Why do you ask me? It was your idea to use ant one more time :)
>On Mar 1, 2013 1:42 PM, "Aysha Saddiqa" <ayshasaddiqa@yahoo.com> wrote:
>
>The log files are attached. Please view the files and let me know what issue cause this
error.
>>
>>
>>
>>
>>________________________________
>> From: George Kirkham <gkirkham@co2crc.com.au>
>>To: user@openmeetings.apache.org 
>>Sent: Friday, March 1, 2013 10:24 AM
>>Subject: RE: Error Missing[556]
>>
>>
>>Aysha,
>> 
>>Was  Kamran able to assist you?
>> 
>>Can you find the reports for this error in your red5\log files ?  If so can you please
email us a number of the lines around the error so we can see what could be causing the issue.
>> 
>>What ports are you using for OpenMeetings, the standard 5080, 8088, and 1935 ports
?
>> 
>> 
>>Kamran,
>> 
>>How did you resolve this issue when you had it?
>> 
>> 
>>Thanks,
>> 
>>George Kirkham
>> 
>> 
>> 
>>From:Aysha Saddiqa [mailto:ayshasaddiqa@yahoo.com] 
>>Sent: Friday, 1 March 2013 3:34 PM
>>To: user@openmeetings.apache.org
>>Subject: Re: Error Missing[556]
>> 
>>Hi,
>>I also having the problem of "NetCoonection.Connect Failed". Error Missing[556] Error
Missing[642]. Have you solved it?
>> 
>>
>>________________________________
>> 
>>From:Kamran Asif <kamranasif@gmail.com>
>>To: user@openmeetings.apache.org; user-info@openmeetings.apache.org 
>>Sent: Wednesday, February 27, 2013 8:20 PM
>>Subject: Error Missing[556]
>> 
>>Hello All,
>>I have two qustions. please help me
>>
>>1. Can you tell me how to change help and support links listed below the profile picture.
>> 
>>2. When i access my system to test the link. My web brower shows  " NetConnection.Connect
Failed". Error. Missing[556] Error Missing [642]. word document file is enclosed with this
email showing about the error
>>
>>waiting for your kind reply
>>Best regards,
>> 
>> 
>>
>>
>
>
Mime
View raw message