openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jean-Marie Landri <jeanmarielan...@gmail.com>
Subject Re: emails subject problem with arabic letters
Date Sat, 12 Jan 2013 22:13:05 GMT
i tried and get -
root@vps-110532-1108:~# 'locale' *nix
locale: unknown name "*nix"


On Sat, Jan 12, 2013 at 7:12 AM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:

> try 'locale' *nix command and check its output
>
>
> On Sat, Jan 12, 2013 at 7:25 AM, Jean-Marie Landri <
> jeanmarielandri@gmail.com> wrote:
>
>> Thank you Alexei and Maxim for replying,
>> for the ANCI charset, it didn't fix the problem and it is just in the
>> Subject' at the email body there is no problem.
>> for"Please check LOCALE LANG etc. environment variables at your server."
>> i donw'n know realy where to look for in my sever.
>>
>> On Fri, Jan 11, 2013 at 5:28 AM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>>
>>> Please check LOCALE LANG etc. environment variables at your server.
>>>
>>>
>>> On Fri, Jan 11, 2013 at 7:07 AM, Jean-Marie Landri <
>>> jeanmarielandri@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Hello
>>>> i'm using arabic letters for APP_NAME,
>>>> when sending invitation or user registering to the site we get in the
>>>> emails subject:
>>>> "???????????????"
>>>> or
>>>>
>>>> The subject of the message is: =?ANSI_X3.4-1968?Q?New_=3F=3F=
>>>> 3F_=3F=3F=3F_=3F=3F=3F?=
>>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?=3F=3F=3F=3F=3F_conference?=
>>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?:_=3F=3F=3F_=3F=3F=3F=3F_=3F=3F=3F=3F?=
>>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?_=3F=3F=3F=3F=3F_=3F=3F=3F=3F=3F_05.?=
>>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?01.2013_04:30:00_IST_(+0530)_-_?=
>>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?05.01.2013_05:30:00_IST_(+0530)?=
>>>>
>>>> What can cause this problem?
>>>>
>>>> Thank you
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> WBR
>>> Maxim aka solomax
>>>
>>
>>
>
>
> --
> WBR
> Maxim aka solomax
>

Mime
View raw message