openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: emails subject problem with arabic letters
Date Sat, 12 Jan 2013 05:12:51 GMT
try 'locale' *nix command and check its output


On Sat, Jan 12, 2013 at 7:25 AM, Jean-Marie Landri <
jeanmarielandri@gmail.com> wrote:

> Thank you Alexei and Maxim for replying,
> for the ANCI charset, it didn't fix the problem and it is just in the
> Subject' at the email body there is no problem.
> for"Please check LOCALE LANG etc. environment variables at your server."
> i donw'n know realy where to look for in my sever.
>
> On Fri, Jan 11, 2013 at 5:28 AM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>
>> Please check LOCALE LANG etc. environment variables at your server.
>>
>>
>> On Fri, Jan 11, 2013 at 7:07 AM, Jean-Marie Landri <
>> jeanmarielandri@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hello
>>> i'm using arabic letters for APP_NAME,
>>> when sending invitation or user registering to the site we get in the
>>> emails subject:
>>> "???????????????"
>>> or
>>>
>>> The subject of the message is: =?ANSI_X3.4-1968?Q?New_=3F=3F=
>>> 3F_=3F=3F=3F_=3F=3F=3F?=
>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?=3F=3F=3F=3F=3F_conference?=
>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?:_=3F=3F=3F_=3F=3F=3F=3F_=3F=3F=3F=3F?=
>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?_=3F=3F=3F=3F=3F_=3F=3F=3F=3F=3F_05.?=
>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?01.2013_04:30:00_IST_(+0530)_-_?=
>>>  =?ANSI_X3.4-1968?Q?05.01.2013_05:30:00_IST_(+0530)?=
>>>
>>> What can cause this problem?
>>>
>>> Thank you
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> WBR
>> Maxim aka solomax
>>
>
>


-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
View raw message