openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: Problem with RTMPS
Date Thu, 17 Jan 2013 08:51:38 GMT
you need to doublecheck ports specified in red5.properties and config.xml
match
additionally i would specify wrong ports for RTMPT just to ensure RTMPTS is
working.


On Thu, Jan 17, 2013 at 4:02 AM, Sebastian Paul
<sebastian@sebastianpaul.de>wrote:

>  hey thank you.
> i tried out this, but it's still falling back to port 8088 :-(
>
> Am 16.01.2013 21:40, schrieb Vsevolod:
>
> Hello! I think you must set <red5httpport>443</red5httpport>
>
>
> Среда, 16 января 2013, 8:37 +01:00 от Sebastian Paul
> <sebastian@sebastianpaul.de> <sebastian@sebastianpaul.de>:
>
>   hmmm. the proxy-type is already set to "best" :-(
>
> Am 16.01.2013 08:34, schrieb Maxim Solodovnik:
>
> Proxy type should be set to 'best'.
> I'll try to double check
> On Jan 16, 2013 2:25 PM, "Sebastian Paul" <sebastian@sebastianpaul.de<https://e.mail.ru/cgi-bin/sentmsg?mailto=mailto%3asebastian@sebastianpaul.de>>
> wrote:
>
>  <rtmpport>1935</rtmpport>
> <rtmpTunnelport>8088</
> rtmpTunnelport>
> <rtmpsslport>5443</ rtmpsslport>
>
> but SSL is activated: <useSSL>yes</useSSL>
>
> so rtmps should used automatically, should'nt?
> or did I forget something?
>
> Sebastian
>
>
> Am 16.01.2013 03:30, schrieb Maxim Solodovnik:
>
> What port is specified in your config.xml?
> On Jan 16, 2013 2:19 AM, "Sebastian Paul" <sebastian@sebastianpaul.de<https://e.mail.ru/cgi-bin/sentmsg?mailto=mailto%3asebastian@sebastianpaul.de>>
> wrote:
>
> Hello all,
>
> I'd like to run openmeetings with SSL-Encrypted RTMPS (Port 5443) and
> HTTPS (Port 443)
> I've configured all how discribed here:
> http://incubator.apache.org/ openmeetings/RTMPSAndHTTPS. html<http://incubator.apache.org/openmeetings/RTMPSAndHTTPS.html>
> HTTPS is working fine, but RTMPS is not working... i checked it with
> wireshark and it's still using RTMPT running on port 8088.
>
> config.xml: https://docs.google.com/file/ d/0B1-
> Xuk92YDmVSEVfTDJyTlpVNlk/edit<https://docs.google.com/file/d/0B1-Xuk92YDmVSEVfTDJyTlpVNlk/edit>
> red.properties.xml: https://docs.google.com/file/ d/0B1-
> Xuk92YDmVbThyYWlzZEQtVFU/edit<https://docs.google.com/file/d/0B1-Xuk92YDmVbThyYWlzZEQtVFU/edit>
>
> all Firewalls (server and clients) are turned off.
> Openmeetings Version running: 2.0
>
> Can someone help me?
> Sebastian
>
>
>
>
>
> --
>
>


-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
View raw message