openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sebastian Paul <sebast...@sebastianpaul.de>
Subject Re: Problem with RTMPS
Date Wed, 16 Jan 2013 21:02:36 GMT
hey thank you.
i tried out this, but it's still falling back to port 8088 :-(

Am 16.01.2013 21:40, schrieb Vsevolod:
> Hello! I think you must set <red5httpport>443</red5httpport>
>
>
> Среда, 16 января 2013, 8:37 +01:00 от Sebastian Paul 
> <sebastian@sebastianpaul.de>:
>
>     hmmm. the proxy-type is already set to "best" :-(
>
>     Am 16.01.2013 08:34, schrieb Maxim Solodovnik:
>>
>>     Proxy type should be set to 'best'.
>>     I'll try to double check
>>
>>     On Jan 16, 2013 2:25 PM, "Sebastian Paul"
>>     <sebastian@sebastianpaul.de
>>     <sentmsg?mailto=mailto%3asebastian@sebastianpaul.de>> wrote:
>>
>>         <rtmpport>1935</rtmpport>
>>         <rtmpTunnelport>8088</
>>         rtmpTunnelport>
>>         <rtmpsslport>5443</ rtmpsslport>
>>
>>         but SSL is activated: <useSSL>yes</useSSL>
>>
>>         so rtmps should used automatically, should'nt?
>>         or did I forget something?
>>
>>         Sebastian
>>
>>
>>         Am 16.01.2013 03:30, schrieb Maxim Solodovnik:
>>>
>>>         What port is specified in your config.xml?
>>>
>>>         On Jan 16, 2013 2:19 AM, "Sebastian Paul"
>>>         <sebastian@sebastianpaul.de
>>>         <sentmsg?mailto=mailto%3asebastian@sebastianpaul.de>> wrote:
>>>
>>>             Hello all,
>>>
>>>             I'd like to run openmeetings with SSL-Encrypted RTMPS
>>>             (Port 5443) and HTTPS (Port 443)
>>>             I've configured all how discribed here:
>>>             http://incubator.apache.org/ openmeetings/RTMPSAndHTTPS.
>>>             html
>>>             <http://incubator.apache.org/openmeetings/RTMPSAndHTTPS.html>
>>>             HTTPS is working fine, but RTMPS is not working... i
>>>             checked it with wireshark and it's still using RTMPT
>>>             running on port 8088.
>>>
>>>             config.xml: https://docs.google.com/file/ d/0B1-
>>>             Xuk92YDmVSEVfTDJyTlpVNlk/edit
>>>             <https://docs.google.com/file/d/0B1-Xuk92YDmVSEVfTDJyTlpVNlk/edit>
>>>             red.properties.xml: https://docs.google.com/file/ d/0B1-
>>>             Xuk92YDmVbThyYWlzZEQtVFU/edit
>>>             <https://docs.google.com/file/d/0B1-Xuk92YDmVbThyYWlzZEQtVFU/edit>
>>>
>>>             all Firewalls (server and clients) are turned off.
>>>             Openmeetings Version running: 2.0
>>>
>>>             Can someone help me?
>>>             Sebastian
>>>
>>>
>>>
>
>
> -- 
>

Mime
View raw message