openmeetings-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vsevolod <saw...@mail.ru>
Subject Re[2]: Problem with RTMPS
Date Wed, 16 Jan 2013 20:40:12 GMT
 Hello! I think you must set <red5httpport>443</red5httpport>


Среда, 16 января 2013, 8:37 +01:00 от Sebastian Paul <sebastian@sebastianpaul.de>:
>hmmm. the proxy-type is already set to "best" :-(
>
>Am 16.01.2013 08:34, schrieb Maxim Solodovnik:
>>Proxy type should be set to 'best'.
>>I'll try to double check
>>On Jan 16, 2013 2:25 PM, "Sebastian Paul" < sebastian@sebastianpaul.de >
        wrote:
>>><rtmpport>1935</rtmpport>
>>><rtmpTunnelport>8088</
>>>rtmpTunnelport>
>>><rtmpsslport>5443</ rtmpsslport>
>>>
>>>but SSL is activated: <useSSL>yes</useSSL>
>>>
>>>so rtmps should used automatically, should'nt?
>>>or did I forget something?
>>>
>>>Sebastian
>>>
>>>
>>>Am 16.01.2013 03:30, schrieb Maxim Solodovnik:
>>>>What port is specified in your config.xml?
>>>>On Jan 16, 2013 2:19 AM, "Sebastian Paul" < sebastian@sebastianpaul.de
>

                wrote:
>>>>>Hello all,
>>>>>
>>>>>I'd like to run openmeetings with SSL-Encrypted RTMPS
                  (Port 5443) and HTTPS (Port 443)
>>>>>I've configured all how discribed here:
>>>>>http://incubator.apache.org/

                    openmeetings/RTMPSAndHTTPS. html
>>>>>HTTPS is working fine, but RTMPS is not working... i
                  checked it with wireshark and it's still using RTMPT
                  running on port 8088.
>>>>>
>>>>>config.xml:  https://docs.google.com/file/

                    d/0B1- Xuk92YDmVSEVfTDJyTlpVNlk/edit
>>>>>red.properties.xml:  https://docs.google.com/file/

                    d/0B1- Xuk92YDmVbThyYWlzZEQtVFU/edit
>>>>>
>>>>>all Firewalls (server and clients) are turned off.
>>>>>Openmeetings Version running: 2.0
>>>>>
>>>>>Can someone help me?
>>>>>Sebastian
>>>>>
>>>>>
>>>>>


-- 

Mime
View raw message