openmeetings-user-espanol mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Celestino Veiga <cveiga2...@gmail.com>
Subject Fwd: [jira] [Commented] (OPENMEETINGS-608) Office file are uploaded but not displayed
Date Sat, 13 Apr 2013 16:02:11 GMT
---------- Forwarded message ----------
From: Celestino Veiga <cveiga2008@gmail.com>
Date: 2013/4/13
Subject: Re: [jira] [Commented] (OPENMEETINGS-608) Office file are uploaded
but not displayed
To: "Maxim Solodovnik (JIRA)" <jira@apache.org>



2013/4/12 Maxim Solodovnik (JIRA) <jira@apache.org>

it is hard to provide any help due to lack of info
> what was written to the log during upload?
> file is missing on WB, does it present on Files tab?
> what OM and Java versions are you using?
>



Hi, sorry for delay and lack of information. Thanks for your effort to help
me. The details of problems are described below.

0. My server is centos 5.8 x86_64

1. The version of openmeetings installed is 2.1.0

2. The details on java are:
[root@cibermeets ~]# java -version
java version "1.6.0_24"
OpenJDK Runtime Environment (IcedTea6 1.11.9)
(rhel-1.36.1.11.9.el5_9-x86_64)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 20.0-b12, mixed mode)

3. Modules installation and path setup in admin page includes:
- SWFTools
 - ImageMagick
 - red5 1.0.1
 - ffmpeg 0.6.5
 - sox
 -  JOD:  jodconverter-core-3.0-beta-4
(jod.path: /jodconverter-core-3.0-beta-4)
 - OpenOffice 3.4.1 (office.path: /opt/openoffice.org3). (I also tryed
 office.path: /opt/openoffice.org3/program)

4. Problems occur when uploading office files (.doc, .docx, ppt, pptx)
  - Files are uploaded correctly to My Files or Room files directories
  - Files are not displayed in the whiteboard.
  - The whiteboard display a "Deleted" screen after file uploaded (see
attached screenshot)
   - No error messages are displayed


Thanks in advance.

Regards,

Celestino

Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message