openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christos Moustakakis <moustaka...@yahoo.gr>
Subject re: OM 3.1.0 tested 13-1-2016
Date Thu, 14 Jan 2016 15:14:46 GMT
0) should I reiinstall the 3.1.0 version or there is any trick to update without reinstall
?
1) I run the command below

/usr/local/bin/convert -thumbnail 126x126 /usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/profile.jpg
/usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/_profile_profile.jpg

and I get the following

root@server / # /usr/local/bin/convert -thumbnail 126x126 /usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/profile.jpg
/usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/_profile_profile.jpg
convert: no decode delegate for this image format `JPEG' @ error/constitute.c/ReadImage/501.
convert: no images defined `/usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/_profile_profile.jpg'
@ error/convert.c/ConvertImageCommand/3241.
root@server / #

2) when I send emails from OM (invitation, message, registration etc..) I receive emails with
question marks (??????) because maybe the mail system does not recognize the charset encoding
of Greek letters. 

3) yes, I change it to value 1 but it doesn't functions


    Στις 7:00 π.μ. Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016, ο/η Maxim Solodovnik
<solomax666@gmail.com> έγραψε:
 

 0) to fix "No videos foundwith supported formats and MIME types" please
update your OM to build #97 from here:
https://builds.apache.org/view/M-R/view/OpenMeetings/job/Openmeetings%203.1.x/

1) could you run this command "/usr/local/bin/convert -thumbnail 126x126
/usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/profile.jpg
/usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/
profile_5/_profile_profile.jpg" from console and check the output

2) please provide me with the detailed steps, I'll doublecheck

3) please check Admin->Config->sendEmailAtRegister


On Thu, Jan 14, 2016 at 5:50 AM, Christos Moustakakis <moustakakis@yahoo.gr>
wrote:

>
> 1) As it concerns the profile image, the ImageMagick convert successfully
> the thumbs and I can see the image in the upload folder but it can't be
> shown to the dashboard. The error in the log file is the following:
>
> io-0.0.0.0-5080-exec-3] - START generateBatchThumbByWidth #################
> DEBUG 01-14 00:02:18.821 ProcessHelper.java 139791 105
> org.apache.openmeetings.util.process.ProcessHelper
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - /usr/local/bin/convert -thumbnail 126x126
> /usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/profile.jpg
> /usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/_profile_profile.jpg
> DEBUG 01-14 00:02:18.828 ProcessHelper.java 139798 153
> org.apache.openmeetings.util.process.ProcessHelper
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - exitVal: 1
> DEBUG 01-14 00:02:18.829 ProcessHelper.java 139799 111
> org.apache.openmeetings.util.process.ProcessHelper
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - END generateBatchThumbByWidth
> #################
> DEBUG 01-14 00:02:18.830 GenerateThumbs.java 139800 35
> org.apache.openmeetings.core.converter.GenerateThumbs
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - generateThumb
> DEBUG 01-14 00:02:18.831 ProcessHelper.java 139801 104
> org.apache.openmeetings.util.process.ProcessHelper
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - START generateBatchThumbByWidth
> #################
> DEBUG 01-14 00:02:18.831 ProcessHelper.java 139801 105
> org.apache.openmeetings.util.process.ProcessHelper
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - /usr/local/bin/convert -thumbnail 240x240
> /usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/profile.jpg
> /usr/lib/red52/webapps/webmeeting/upload/profiles/profile_5/_big_profile.jpg
> DEBUG 01-14 00:02:18.838 ProcessHelper.java 139808 153
> org.apache.openmeetings.util.process.ProcessHelper
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - exitVal: 1
> DEBUG 01-14 00:02:18.839 ProcessHelper.java 139809 111
> org.apache.openmeetings.util.process.ProcessHelper
> [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-3] - END generateBatchThumbByWidth
> #################
> DEBUG 01-14 00:02:19.945 RoomDao.java 140915 203
> org.apache.openmeetings.db.dao.room.RoomDao [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-4]
> - getRoomByOwnerAndTypeId : 1 || conference
> DEBUG 01-14 00:02:19.947 RoomDao.java 140917 203
> org.apache.openmeetings.db.dao.room.RoomDao [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-4]
> - getRoomByOwnerAndTypeId : 1 || restricted
> DEBUG 01-14 00:02:19.948 RoomDao.java 140918 135
> org.apache.openmeetings.db.dao.room.RoomDao [http-nio-0.0.0.0-5080-exec-4]
> - getAppointedRoomsByUser : UserID - 1
>
>
>
> 2) Also, I have another problem ( I haven't had in version 3.0.7) with
> charset greek encoding.
> When I send an invitation for example all the body and the subject of the
> email have ??????????????? in greek words. How can I fix it?
>
>
> 3) Finally I didn't get the registration email. Any suggestion here?
>
> Call
> Send SMS
> Add to Skype
> You'll need Skype CreditFree via Skype
>
>
> Στις 9:23 μ.μ. Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, ο/η Christos Moustakakis
<
> moustakakis@yahoo.gr> έγραψε:
>
>
> I take a closer look to the Alvaro's guide and I run the ffmpeg script
> and I change some paths.
>
> The recordings function and I can download them in flc and avi format too
> but I get an error message in greek language to the main board. I translate
> the error in English version and it is the following: "No videos found
> with supported formats and MIME types".
>
> As it concerns the profile image, I still have the issue :(
> It is minor issue but if you have any suggestion please inform me.
>
> Best Regards.
>
>
>
>
> Στις 12:14 μ.μ. Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, ο/η Maxim Solodovnik
<
> solomax666@gmail.com> έγραψε:
>
>
> Christos,
>
> you have some configuration issues, please try to reconfigure according to
> Alvaro's guide or ask for commercial support
>
> On Wed, Jan 13, 2016 at 4:02 PM, Christos Moustakakis <
> moustakakis@yahoo.gr> wrote:
>
> I use it on Ubuntu 14.04 and I still have the following issues
>
> 1) profile image doesn't upload
> 2) recording doesn't function
>
> The rest functions well.
>
>
> Sent from Yahoo Mail on Android
> <https://overview.mail.yahoo.com/mobile/?.src=Android>
>
> On Wed, Jan 13, 2016 at 11:58, Maxim Solodovnik
> <solomax666@gmail.com> wrote:
> Thanks Alvaro,
> Will try to check using Ubuntu 14.04.3 LTS (have no other systems right
> now)
>
> On Wed, Jan 13, 2016 at 3:11 PM, Alvaro <zurcamos@gmail.com> wrote:
>
> openmeetings-server-3.1.0-SNAPSHOT.zip file
> downloaded today 13-1-2016.
>
> Tested on Debian 8.
>
> Show in the last installation step a red text:
>
> "Database was changed, please restart application..."
>
>
>  ---- Google Chrome Version 47.0.2526.106 (64-bit) ----
>
> # Upload profile picture ...OK.
>
> # Show cam at Conference Room ...OK.
>  Attached capture: Google Chrome yes show cam.png
>
> # To watch the recordings in browser ...no play.
>  Attached capture: Google Chrome recording no play.png
>
> # Upload files at Conference Room ...OK.
>
>
>        ---- Firefox 43.0.4 ----
>
> # Upload profile picture ...Issue.
>
> # Show cam at Conference Room ...Issue.
>  Attached capture: Firefox no show cam.png
>
> # To watch the recordings in browser ...no play.
>  Attached capture: Firefox show recording no play.png
>
> # Upload files at Conference Room ...OK.
>
>
> In Firefox, when try to watch recordings, is a text
> on the dark color that say:
>
>  "No found a video with a format and typo MIME compatibles."
> It is in the attached capture, in spanish idiom.
>
>
> ------------------------------
> ------------------------------
>
>
>
>
> --
> WBR
> Maxim aka solomax
>
>
>
>
> --
> WBR
> Maxim aka solomax
>
>
>
>
>


-- 
WBR
Maxim aka solomax

  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message