openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: possible task for newcomers
Date Tue, 28 Jan 2014 15:10:17 GMT
Thanks!


On Tue, Jan 28, 2014 at 10:02 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:

> I am not surprised... :(
> Well, isn't the scope automatically applied if previously defined it in
> the jQuery theme download ?
>
>
>
> On Tue, Jan 28, 2014 at 3:56 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>
>> Maybe you know is it possible to set scope for AbstractDialog ?
>>
>>
>> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:50 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>>
>>> Somehow I'm unable to use Button and AjaxButton from wicket-jquery-ui :(
>>> Additional classes are not applied :(
>>>
>>>
>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:26 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>>>
>>>> ok, will try
>>>> Thanks!
>>>>
>>>>
>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:26 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Ok, maybe you can try with a css scope...
>>>>>
>>>>> http://jqueryui.com/themeroller/
>>>>> Click on download theme and, in the bottom specify a css scope (om?)
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 3:23 PM, Maxim Solodovnik <
>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Seems like wicket-jquery-ui conflicts with
>>>>>> https://github.com/l0rdn1kk0n/wicket-bootstrap :(
>>>>>> Will try to remove it :(
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 8:27 PM, Maxim Solodovnik <
>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Hello Sebastien,
>>>>>>>
>>>>>>> Sorry bothering you :)
>>>>>>> Is it possible we have problems in OM because we are using both:
>>>>>>> bootstrap*.js/css from wysiwyg plugin and from wicket-bootstrap
module?
>>>>>>>
>>>>>>> Can wysiwyg plugin have dependency on wicket-bootstrap module
to
>>>>>>> resolve this?
>>>>>>>
>>>>>>> Maybe you can can share you debugging technique? It seems like
chat
>>>>>>> emotions are also currently broken and I need to fix everything
before
>>>>>>> release :(
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:18 AM, Maxim Solodovnik <
>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Yes it seems to start as expected
>>>>>>>> The URL is http://localhost:5080/openmeetings, sorry forget
to
>>>>>>>> mention it :(
>>>>>>>>
>>>>>>>> BTW I'm using following command to rebuild+restart after
changes
>>>>>>>> were made to the source code (web.only target perform partial
build and
>>>>>>>> make it faster :) )
>>>>>>>>
>>>>>>>> cd ../..; ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT web.only;
cd
>>>>>>>> dist/red5; ./red5-debug.sh
>>>>>>>>
>>>>>>>> Thanks!
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 6:25 AM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> I get the source, build, downloaded dependencies, installed
>>>>>>>>> database and run the server...
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>         ##################################################
>>>>>>>>>         #               Openmeetings is up          
    #
>>>>>>>>>         #     3.0.0-SNAPSHOT 1561874 27-January-2014
    #
>>>>>>>>>         #                and ready to use           
    #
>>>>>>>>>         ##################################################
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> It seems to run but I cannot reach
>>>>>>>>> http://localhost:8080/openmeetings (or even http://localhost:8080/
>>>>>>>>> ).
>>>>>>>>> Is this configured on another port ?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:15 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Thanks Maxim,
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> I'll try to test this tonight (although I cannot
promise it... ;))
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Best regards (and good night!)
>>>>>>>>>> Sebastien
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:12 PM, Maxim Solodovnik
<
>>>>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> I'll commit my changes to move to 6.13
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:11 AM, Maxim Solodovnik
<
>>>>>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Hello Sebastien,
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Thanks for the quick response!
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> I haven't tried to create quickstart (it
is 2 AM here :))
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Build instructions are available here:
>>>>>>>>>>>> http://openmeetings.apache.org/BuildInstructions.html
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> I personally use the following simpla steps:
>>>>>>>>>>>> 1) install ant 1.8.4+
>>>>>>>>>>>> 2) svn checkout
>>>>>>>>>>>> https://svn.apache.org/repos/asf/openmeetings/trunk/singlewebapp/
>>>>>>>>>>>> 3) ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT
dist prepare-eclipse
>>>>>>>>>>>> 4) cd dist/red5
>>>>>>>>>>>> 5) ./red5-debug.sh
>>>>>>>>>>>> 6) attach remote debugger on port 8787
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Additional steps need to be done 1 time only:
>>>>>>>>>>>> 1) mysql
>>>>>>>>>>>> CREATE DATABASE openmeetings DEFAULT CHARACTER
SET utf8 COLLATE
>>>>>>>>>>>> utf8_general_ci;
>>>>>>>>>>>> 2) install openmeetings using web installer
on the first run
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> something like this :)
>>>>>>>>>>>> Thanks in advance!
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:04 AM, Sebastien
<sebfz1@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> If it is straghtforward, I could try
to debug OM. Is there a
>>>>>>>>>>>>> wiki on how to setup de dev-env (source
repo, build, launch, debug)?
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Thanks in advance,
>>>>>>>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:59 PM, Sebastien
<sebfz1@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> It is working on the demo site (6.13.0).
kubuntu 13.10 + FF 26
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> http://www.7thweb.net/wicket-jquery-ui/calendar/ExtendedCalendarPage
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Are you able to reproduce the issue
in a quickstart?
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Best regards,
>>>>>>>>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:38 PM,
Maxim Solodovnik <
>>>>>>>>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>> It seems like calendar events
are not working after
>>>>>>>>>>>>>>> upgrading to 6.13 :( (drop/resize/click)
>>>>>>>>>>>>>>>  Ubuntu 13.10+Chrome
>>>>>>>>>>>>>>> Can you please advise how can
I debug/enhance this error
>>>>>>>>>>>>>>> report? :))
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>>>> WBR
>>>>>>>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>>> WBR
>>>>>>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> --
>>>>>>>> WBR
>>>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> --
>>>>>>> WBR
>>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> WBR
>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> WBR
>>>> Maxim aka solomax
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> WBR
>>> Maxim aka solomax
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> WBR
>> Maxim aka solomax
>>
>
>


-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message