openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: possible task for newcomers
Date Tue, 28 Jan 2014 14:23:58 GMT
Seems like wicket-jquery-ui conflicts with
https://github.com/l0rdn1kk0n/wicket-bootstrap :(
Will try to remove it :(



On Tue, Jan 28, 2014 at 8:27 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:

> Hello Sebastien,
>
> Sorry bothering you :)
> Is it possible we have problems in OM because we are using both:
> bootstrap*.js/css from wysiwyg plugin and from wicket-bootstrap module?
>
> Can wysiwyg plugin have dependency on wicket-bootstrap module to resolve
> this?
>
> Maybe you can can share you debugging technique? It seems like chat
> emotions are also currently broken and I need to fix everything before
> release :(
>
>
> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:18 AM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>
>> Yes it seems to start as expected
>> The URL is http://localhost:5080/openmeetings, sorry forget to mention
>> it :(
>>
>> BTW I'm using following command to rebuild+restart after changes were
>> made to the source code (web.only target perform partial build and make it
>> faster :) )
>>
>> cd ../..; ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT web.only; cd
>> dist/red5; ./red5-debug.sh
>>
>> Thanks!
>>
>>
>>
>> On Tue, Jan 28, 2014 at 6:25 AM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I get the source, build, downloaded dependencies, installed database and
>>> run the server...
>>>
>>>         ##################################################
>>>         #               Openmeetings is up               #
>>>         #     3.0.0-SNAPSHOT 1561874 27-January-2014     #
>>>         #                and ready to use                #
>>>         ##################################################
>>>
>>> It seems to run but I cannot reach http://localhost:8080/openmeetings(or even
>>> http://localhost:8080/).
>>> Is this configured on another port ?
>>>
>>> Thanks,
>>> Sebastien.
>>>
>>>
>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:15 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Thanks Maxim,
>>>>
>>>> I'll try to test this tonight (although I cannot promise it... ;))
>>>>
>>>> Best regards (and good night!)
>>>> Sebastien
>>>>
>>>>
>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:12 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com
>>>> > wrote:
>>>>
>>>>> I'll commit my changes to move to 6.13
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:11 AM, Maxim Solodovnik <
>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Hello Sebastien,
>>>>>>
>>>>>> Thanks for the quick response!
>>>>>>
>>>>>> I haven't tried to create quickstart (it is 2 AM here :))
>>>>>>
>>>>>> Build instructions are available here:
>>>>>> http://openmeetings.apache.org/BuildInstructions.html
>>>>>>
>>>>>> I personally use the following simpla steps:
>>>>>> 1) install ant 1.8.4+
>>>>>> 2) svn checkout
>>>>>> https://svn.apache.org/repos/asf/openmeetings/trunk/singlewebapp/
>>>>>> 3) ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT dist prepare-eclipse
>>>>>> 4) cd dist/red5
>>>>>> 5) ./red5-debug.sh
>>>>>> 6) attach remote debugger on port 8787
>>>>>>
>>>>>> Additional steps need to be done 1 time only:
>>>>>> 1) mysql
>>>>>> CREATE DATABASE openmeetings DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE
>>>>>> utf8_general_ci;
>>>>>> 2) install openmeetings using web installer on the first run
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> something like this :)
>>>>>> Thanks in advance!
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:04 AM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>
wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>>
>>>>>>> If it is straghtforward, I could try to debug OM. Is there a
wiki on
>>>>>>> how to setup de dev-env (source repo, build, launch, debug)?
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks in advance,
>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:59 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>>>
>>>>>>>> It is working on the demo site (6.13.0). kubuntu 13.10 +
FF 26
>>>>>>>> http://www.7thweb.net/wicket-jquery-ui/calendar/ExtendedCalendarPage
>>>>>>>>
>>>>>>>> Are you able to reproduce the issue in a quickstart?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Best regards,
>>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:38 PM, Maxim Solodovnik <
>>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> It seems like calendar events are not working after upgrading
to
>>>>>>>>> 6.13 :( (drop/resize/click)
>>>>>>>>>  Ubuntu 13.10+Chrome
>>>>>>>>> Can you please advise how can I debug/enhance this error
report?
>>>>>>>>> :))
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> WBR
>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> WBR
>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> WBR
>> Maxim aka solomax
>>
>
>
>
> --
> WBR
> Maxim aka solomax
>



-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message