openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: possible task for newcomers
Date Tue, 28 Jan 2014 13:27:08 GMT
Hello Sebastien,

Sorry bothering you :)
Is it possible we have problems in OM because we are using both:
bootstrap*.js/css from wysiwyg plugin and from wicket-bootstrap module?

Can wysiwyg plugin have dependency on wicket-bootstrap module to resolve
this?

Maybe you can can share you debugging technique? It seems like chat
emotions are also currently broken and I need to fix everything before
release :(


On Tue, Jan 28, 2014 at 9:18 AM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:

> Yes it seems to start as expected
> The URL is http://localhost:5080/openmeetings, sorry forget to mention it
> :(
>
> BTW I'm using following command to rebuild+restart after changes were made
> to the source code (web.only target perform partial build and make it
> faster :) )
>
> cd ../..; ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT web.only; cd dist/red5;
> ./red5-debug.sh
>
> Thanks!
>
>
>
> On Tue, Jan 28, 2014 at 6:25 AM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I get the source, build, downloaded dependencies, installed database and
>> run the server...
>>
>>         ##################################################
>>         #               Openmeetings is up               #
>>         #     3.0.0-SNAPSHOT 1561874 27-January-2014     #
>>         #                and ready to use                #
>>         ##################################################
>>
>> It seems to run but I cannot reach http://localhost:8080/openmeetings(or even
>> http://localhost:8080/).
>> Is this configured on another port ?
>>
>> Thanks,
>> Sebastien.
>>
>>
>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:15 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:
>>
>>> Thanks Maxim,
>>>
>>> I'll try to test this tonight (although I cannot promise it... ;))
>>>
>>> Best regards (and good night!)
>>> Sebastien
>>>
>>>
>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:12 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>>>
>>>> I'll commit my changes to move to 6.13
>>>>
>>>>
>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:11 AM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com
>>>> > wrote:
>>>>
>>>>> Hello Sebastien,
>>>>>
>>>>> Thanks for the quick response!
>>>>>
>>>>> I haven't tried to create quickstart (it is 2 AM here :))
>>>>>
>>>>> Build instructions are available here:
>>>>> http://openmeetings.apache.org/BuildInstructions.html
>>>>>
>>>>> I personally use the following simpla steps:
>>>>> 1) install ant 1.8.4+
>>>>> 2) svn checkout
>>>>> https://svn.apache.org/repos/asf/openmeetings/trunk/singlewebapp/
>>>>> 3) ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT dist prepare-eclipse
>>>>> 4) cd dist/red5
>>>>> 5) ./red5-debug.sh
>>>>> 6) attach remote debugger on port 8787
>>>>>
>>>>> Additional steps need to be done 1 time only:
>>>>> 1) mysql
>>>>> CREATE DATABASE openmeetings DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE
>>>>> utf8_general_ci;
>>>>> 2) install openmeetings using web installer on the first run
>>>>>
>>>>>
>>>>> something like this :)
>>>>> Thanks in advance!
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:04 AM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>
>>>>>> If it is straghtforward, I could try to debug OM. Is there a wiki
on
>>>>>> how to setup de dev-env (source repo, build, launch, debug)?
>>>>>>
>>>>>> Thanks in advance,
>>>>>> Sebastien.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:59 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>
wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>>
>>>>>>> It is working on the demo site (6.13.0). kubuntu 13.10 + FF 26
>>>>>>> http://www.7thweb.net/wicket-jquery-ui/calendar/ExtendedCalendarPage
>>>>>>>
>>>>>>> Are you able to reproduce the issue in a quickstart?
>>>>>>>
>>>>>>> Best regards,
>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:38 PM, Maxim Solodovnik <
>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> It seems like calendar events are not working after upgrading
to
>>>>>>>> 6.13 :( (drop/resize/click)
>>>>>>>>  Ubuntu 13.10+Chrome
>>>>>>>> Can you please advise how can I debug/enhance this error
report? :))
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> WBR
>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> WBR
>>>> Maxim aka solomax
>>>>
>>>
>>>
>>
>
>
> --
> WBR
> Maxim aka solomax
>



-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message